NOVI RAT NA POMOLU? "Ona najbolje ZNA kako se NEZASLUŽENO pobeđuje": Ovaj čovek OŠTRO govorio o Konstrakti
Konstrakta, Foto: Stefan Stojanović

detalji

NOVI RAT NA POMOLU? "Ona najbolje ZNA kako se NEZASLUŽENO pobeđuje": Ovaj čovek OŠTRO govorio o Konstrakti

Đurićeva je komentarisala ovogodišnji trijumf Šveđanke, a za njom se oglasio i Saša Mirković

Objavljeno:

Aca Lukas takmičio se prošle godine na Pesmi za Evroviziju sa pesmom "Oskar", ali je u Torino otišla Ana Đurić Konstrakta sa numerom "In corpore sano", što je razljutilo i njega i njegovog menadžera Sašu Mirkovića.

Kako je Konstrakta komentarisala ovogodišnji trijumf Šveđanke Lorine, za njom se oglasio i Mirković rekavši da ona ne treba da govori o fer pobedi.

- Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasao. Finac je, recimo, bio miljenik publike i odneo je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje. Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer - poručila je Konstrakta, a onda je Saša dao svoj sud o svemu.

Kako je Konstrakta komentarisala ovogodišnji trijumf Šveđanke Lorine, za njom se oglasio i Mirković rekavši da ona ne treba da govori o fer pobedi
Kako je Konstrakta komentarisala ovogodišnji trijumf Šveđanke Lorine, za njom se oglasio i Mirković rekavši da ona ne treba da govori o fer pobedifoto: prentscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

- Konstrakta najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje za predstavnika na Evroviziji. Ne znam šta tu njoj nije jasno - rekao je Mirković, pa dodao:

- Glupo je da ona priča da li je nešto fer ili nije. O tome je trebalo da razmišlja 2021. godine kad joj je njeno društvo u žiriju poklonilo bodove na RTS takmičenju - tvrdi producent.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.