NAKON MASAKRA U MLADENOVCU OGLASIO SE DEČKO KOJI JE DUGO ĆUTAO: Ovo je posvetio TRAGIČNO NASTRADALIMA
Foto: Printskrin: Instagram/wajwai

potresno

NAKON MASAKRA U MLADENOVCU OGLASIO SE DEČKO KOJI JE DUGO ĆUTAO: Ovo je posvetio TRAGIČNO NASTRADALIMA

Otkrio zbog čega je ćutao.

Objavljeno:

Jutjuber Andrija Milivojević poznat pod nadimkom Wajwai, rodom je iz Smedereva, u kom se nedavno dogodio masakr, kada je dvadesetjednogodišnji Uroš B. u svom krvavom piru usmrtio osmoro i ranio dvanaestoro ljudi.

Ovaj slučaj potresao je ceo region i brojni poznati oglašavali su se o nemilom događaju kako bi svojim objavama uticali na mlade i poslali poruke podrške porodicama stradalih i povređenih.

Internet zvezda Wajwai, kog samo na TikToku prati preko 800.000 ljudi, nije imao objave sve do sada, kada se oglasio i otkrio zbog čega je ćutao.

On je svom gradu podario grafit sa natpisom "Ljubav je lek" uz jednu molbu:

- Povodom trenutne situacije u Srbiji nisam hteo da se oglašavam nekim jeftinim i prostim subjektivnim argumentom. Nikoga nije briga šta kao individue imamo da kažemo, već kao grupa da pošaljemo zdravu i jasnu poruku. Zato smo u Smederevu napravili ovaj grafit da nas podseća na neke od pravih vrednosti sada, sutra i za 10 godina. Jedino što tražim od vas jeste da dođete na ovo mesto i pročitate ovu jednostavnu rečenicu 100 puta u sebi i dobro razmislite. To je to. Ljubav je lek - poručio je jutjuber.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.