BIVŠA VODITELJKA SE SKINULA DO GOLE KOŽE, GRUDI U KRUPNOM PLANU: Posle ove fotke će vam trebati ŠEĆER I VODA, VRUĆE
Katarina Kolozeus, Foto: Printscreen Instagram/ katarina_kolozeus

Bomba!

BIVŠA VODITELJKA SE SKINULA DO GOLE KOŽE, GRUDI U KRUPNOM PLANU: Posle ove fotke će vam trebati ŠEĆER I VODA, VRUĆE

Ljuba je pravi srećnik!

Objavljeno:

Katarina Kolozeus važi za jednu od najatraktivnijih supruga srpskih pevača, te mnogi zavide Ljubi na ovakvoj lepotici. Inače, ona je bivša voditeljka.

I Ljuba i ona vole da poziraju golišavi, pa smo već navikli na njihove fotografije gde su samo u vešu, kao i goli u kadi punoj pene.

Kaća voli da provokatino pozira pa je i sada svoje pratioce počastila vrućom fotkom koja je u potpunosti raspametila njene muške fanove.

Ona je pozirala u vešu, a svaki deo tela je u krupnom kadru. Vidi se da ovid računa o svom izgledu, kao i da je Ljuba pravi srećnik!

Podsetimo, Katarina je za Dan zaljubljenih progovorila o svom braku i mužu Ljubi za naš portal.

– Osvaja me stalno sitnicama i podseća me stalno zašto sam se baš u njega zaljubila i zašto sam odlučila da baš on bude moj muž sa kojim ću da provedem sve lepe i sve loše trenutke. Kada me je zaprosio pitao me je da li želim da mi kuva kafu do kraja života svako jutro. I dan-danas se trudi da mi skuva kafu svako jutro. Naravno, kada ustane pre mene. I to mene svaki put oduševi jer nije zaboravio šta mi je obećao. I ono što je mene kupilo je to što pored toga što voli svoju porodicu, on voli i poštuje i moju porodicu. Trudi se da uvek ispoštuje moje roditelje i da uvek bude tu za sve - rekla je za Espreso ap dodala:

Par na Tajlandu
Par na Tajlandufoto: Privatna arhiva

– Evo nas dvoje smo više od šest godina zajedno i mislim da je to prvi put da se pored neke osobe osećam toliko voljeno i toliko ispunjeno i nikada nisam posumnjala, ni jedne jedine sekunde, da li je on za mene i da li sam napravila pravi izbor. Mislim da je on baš ono što mi je trebalo u životu, da je on moj mir, moj spokoj, da je on u potpunosti osoba koja me razume i koja me nikada ne sputava, i koja poštuje sve moje želje, sve moje odluke, i on je u svemu tu da me podrži i da mi da vetar u leđa. I nikada nije pokušao da me promeni i prihvatio me je onakvom kakva jesam, kao što sam i ja prihvatila njega takvog kakav jeste i mislim da smo on i ja najbolji mogući tim i nadam se da će to zauvek tako ostati i da nikada nećemo razočarati jedno drugo i da ćemo uvek biti jedno drugom najveća podrška, najveća motivacija, i da ćemo se uvek razumeti kao što smo se razumeli prvog dana, kao što se razumemo sada, da ćemo se tako razumeti za jedno 30, 50 godina i da ćemo uvek biti tu jedno za drugo.

Zanimalo nas je i kakvi su kad se posvađaju.

-Bogu hvala, nema ih puno. Retko kada se posvađamo. I uglavnom su svađe oko gluposti. Od toga da li je Ljuba ostavio podignutu dasku na WC šolji do toga da li je ostavio negde čarapu, što mene izluđuje. Ovako veće probleme nemamo. I ako ne računamo te svađe, onda se svađamo jer ja takva kakva sam, nekada imam želju da se svađam, pa krenem da dramim zbog gluposti i onda me Ljuba izludi potpuno jer on nikada ne želi da se svađa. Tako da se pravi mrtav, i uglavnom sam ja ta koja se dere i vrišti, a on me gleda bledo, gleda kroz mene kao da ne postojim i ćuti i čeka da se ja smirim i onda nastavi tamo gde smo stali pre svađe i pravi se da se ništa nije desilo- rekla je za kraj za Espreso.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.