NAKON TREĆEG POROĐAJA NESTALA SA TV EKRANA, A IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Voditeljka u društvu MUŽA zasenila prisutne
Foto: M.M./ATAImages

KO SE SEĆA?

NAKON TREĆEG POROĐAJA NESTALA SA TV EKRANA, A IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Voditeljka u društvu MUŽA zasenila prisutne

Mini haljina zapalila prisutne

Objavljeno:

Voditeljka je 2019. godine rodila treće dete, a juče se pojavila na svadbi Đanijevog sina sa svojim suprugom. Iako se na kratko povukla sa televizije, zbog trudnoće, Aleksandra Gudelj je pokazala zbog čega će uvek biti jedna od najpoželjnijih voditeljki u Srbiji.

Iako izbegava da se šojavljuje na javnim događajima, ona je ovoga puta na kratko stala i pozirala sa svojim suprugom, biznismenom Veljkom Gudeljom.

Voditeljka je nosila elegantnu i zavodljivu crvenu haljinu, a stavila je i crveni ruž. Pun pogodak!

Veljko i Aleksandra Gudelj
Veljko i Aleksandra Gudeljfoto: M.M./ATAImages

Salonke u boji kože kao i crna stajliš kožna jakna pokazali su da voditeljka ide na siguricu i da ne greši kod odabira obuće.

Jedna od najlepših TV zvezda i nakon trećeg porođaja izgleda fenomenalno, te možemo zaključiti da vodi računa o svom izgledu, kao i da je genetika na njenoj strani.

Podsetimo, voditeljka iliti Loto devojka pričala je za magazin Gloria o kulinarskim čarolijama koje izvodi za supruga Veljka i troje dece: Milijana, Damjana i malu Emiliju.

Bračni par 2017. godine
Bračni par 2017. godinefoto: Dragana Udovičić

- Uvek sam maštala o tome da ću imati veliku porodicu i da ću s ljubavlju za nju pripremati hranu, kombinovati začine i birati recepte. Tako su radile moja mama i baka. Suprug i sinovi su pravi gurmani, meni je to drago. Stariji sin odmah posle škole zove da pita šta ima za ručak, a čak i moj suprug zove s poslovnog puta da vidi šta li sam napravila — rekla je ona za Gloriju.

- Moram da jedem pet puta dnevno, inače se ne osećam dobro. Na dobroj liniji mogu da zahvalim genetici. Dojila sam svu svoju decu, pa je i to doprinelo povratku na staru kilažu. O teretani trenutno ne razmišljam, ali se radujem dugim šetnjama po Adi sa decom — rekla je ona.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.