NATAŠA AKSENTIJEVIĆ PROGOVORILA O PRAVIMA DECE: Voditeljka poslala JAKU PORUKU
Nataša Aksentijević, Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

ISKRENA

NATAŠA AKSENTIJEVIĆ PROGOVORILA O PRAVIMA DECE: Voditeljka poslala JAKU PORUKU

Nataša se prisetila svog detinjstva, i kako je sve izgledao u školi dok je ona bila đak

Objavljeno:

Nataša Aksentijević govorila je o vaspitanju najmlađih, kao i merama koje se moraju preduzeti, kako bi se iskorenile loše navike dece u našoj zemlji.

Naime, Nataša se prisetila svog detinjstva, i kako je sve izgledao u školi dok je ona bila đak.

- Sećam se da su neki učitelji pušili za vreme časa, ali su nam bili veliki autoriteti. Znao se red. Čula sam nedavno da deca ne ustaju, kad nastavnik uđe u učionicu. Nemam ništa protiv toga da deca imaju prava, ali želim i da profesori imaju neka prava. Neke škole na periferiji grada su tražile dozvolu da deca u starijim razredima osnovne škole puše elektronske cigarete za vreme časa. Mislim da su se neke stvari otrgle kontroli rekla je Nataša.

Nataša Aksentijević progovorila o pravima dece
Nataša Aksentijević progovorila o pravima decefoto: Dragan Kadić

- Volela bih kad bi deca imala svoja prava, ali i obaveze. Neki od njih nisu naučeni da se ponašaju, jer im roditelji to nisu pokazali, zato se bahato ponašaju i prema vršnjacima. Hajde da se ne opredeljujemo i ne delimo, nego da budemo složni. Moramo da pokušamo da zagrlimo i priglimo decu, jer im možda baš ljubav nedostaje, da bi bili kompletni. Poljubac i lepa reč može mnogo toga da promeni.

Nataša Aksentijević o deci i nastavnicima
Nataša Aksentijević o deci i nastavnicimafoto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

- Vladeta Jerotić je jednom rekao: ''Ako učinite nekom dobro delo, ne tražite natrag uslugu, nego pustite da taj neko učini dobro drugom, kako bi se to proširilo''. Bavim se komedijom, željna sam osmeha, volim da ga vidim na licima ljidi. Kad vidim da izlaze nasmejani nakon završetka moje predstave, srce mi je puno - istakla je Nataša u "Premijeri vikend specijal".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.