DARA BUBAMARA NIJE JELA DESET DANA: Ovo je RAZLOG
Dara Bubamara, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otkrila je

DARA BUBAMARA NIJE JELA DESET DANA: Ovo je RAZLOG

Pevačica je ispričala da je već deset dana na dijeti i da ne zna i pored svega odakle joj toliko snage

Objavljeno: 17:20h

Dara Bubamara otkrila je da se već deset dana nalazi na strogoj dijeti i da jede samo povrće, ali da je to i dalje ne sprečava da opet bude puna energije.

Dara Bubamara važi za nekog ko voli da troši dosta novca na garderobu, ali i na skupocene automobile i putovanja, zbog čega se dosta u javnosti spekuliše o njenoj zaradi.

Nju ti komentari jako nerviraju, jer kako kaže, sama je sve zaradila i zbog toga može i da troši, ali i da slika i deli na društvenim mrežama.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/pinkovezvezde

- Prvu zaradu sam zaradila kada sam imala 14 godina. Došla sam kući odmah i dala je mami i tati. Kasnije sam trošila kako bih kupila novu garderobu i minđuše. Iako su mama i tata imali stan, ja sam razmišljala da kupim, i auto njima i bratu da uzmem. Zato je meni Bog dao da posle toga samo nižem dosta stanova - kaže Dara.

Dara ističe da ne voli kada ljudi polemišu koliko je novca dala za neko putovanja ili komad odeće.

- Ne volim kada se piše koliko sam potrošila na nešto. Koliko puta odem na more i ne slikam se niti snimim. Preteruju, ali i da je istina ja sam to sama zaradila, sama stvorila. Mogu ponosno da se slikam sa svim što imam - izjavila je ona.

Pevačica je ispričala da je već deset dana na dijeti i da ne zna i pored svega odakle joj toliko snage.

1 / 3 Foto: Instagram

- Ne znam odakle mi ovoliko energije i snage, već deset dana ništa ne jedem, samo povrće. Neverovatno koliko energije imam, ne znam da li se rodila neka pevačica na estradi da ima energije koliko ja. Ponekad se borim sama sa svojom energijom - kaže Bubamara.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.