JK odgovorila Oliveri Kovačević I RTS-u: Srbija me ne želi na Evroviziji? OK, mogu da pevam za neku drugu republiku, nije problem!
Foto: Printscreen/Instagram/kareusastar

Neka malo guglaju...

JK odgovorila Oliveri Kovačević I RTS-u: Srbija me ne želi na Evroviziji? OK, mogu da pevam za neku drugu republiku, nije problem!

Jelena nikada ne ostaje dužna, pa je i ovoga puta odgovorila urednici zabavnog programa RTS-a
Objavljeno: 13:27h

Nakon što je urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević izjavila kako Jelena Karleuša nikada ovoj televiziji nije poslala nijednu pesmu za Eurosong niti dala bilo kakvu ponudu da učestvuje u ovom takmičenju, oglasila se i Jelena Karleuša i prokomentarisala Oliverinu izjavu.

Olivera Kovačević i RTS se PRVI PUT oglasili o Karleušinom učešću na EVROVIZIJI: Bitno je da ode neko ko zaista PEVA!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen Instagram

Naime, Olivera je saopštila da pored toga što Jelena nikada nije poslala pesmu RTS-u, ova kuća je odlučila da ipak pošalje nekog sa sjajnim vokalom ko zna odlično da peva.

- Olivera mi je baš draga. Iz tog razloga je neću javno demantovati, a ni biti oštra prema kući za koju radi. Oliveru smatram pametnom damom, a tako pametna, svesna je i mene i mog potencijala, uspeha u svetu i broja ljudi koji me podržava. A ako nije, neka googla - izjavila je Jelena i nastavila s komentarom:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.