KAJA PROGOVORILA O VEZAMA I SVIM PROBLEMIMA: U sve se umešala VODITELJKA
Kaja Ostojić, Foto: Damir Dervišagić

sada je jasno

KAJA PROGOVORILA O VEZAMA I SVIM PROBLEMIMA: U sve se umešala VODITELJKA

Nakon što je jedan od njenih bivših partnera, fudbaler, izneo stvari iz privatnog života, Kaja je u emisiji priznala da ju je ovaj njegov gest veoma povredio kao ženu

Objavljeno:

Pevačica Kaja Ostojić otkrila je svoj ljubavni status, a sve je iznenadila kada je progovorila o emocijama.

–Tenutno sam slobodna, nemam dečka i imam veliku odbojnost prema zaljubljivanju. Odlučila sam da ne želim da se emotivno involviram. Imam gomilu obaveza oko novih pesama – rekla je pevačica, pa otkrila gde je po njenom mišljenju grešila u prethodnim ljubavnim odnosima:

-Da se sada opet zaljubim ne bih ništa isto radila, nikako ne bih ostavljala moj posao po strani zbog partnerovih hirova.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom gostovanja u emisiji "Zvezde Granda Specijal", Kaja se dotakla veze sa Džunior Džekom i kraha njihove dugogodišnje ljubavi.

-Puklo je mnogo ranije nego se za to saznalo u javnosti. Prosto, kada si sa nekim toliko dugo nije lako izaći iz odnosa. Nije lako doneti odluku da se veza prekine, ali u jednom trenutku shvatiš da imaš samo jedan život i da veza više nije dobra ni za koga – objasnila je pevačica.

Nakon što je jedan od njenih bivših partnera, fudbaler, izneo stvari iz privatnog života, Kaja je u emisiji priznala da ju je ovaj njegov gest veoma povredio kao ženu.

–Jeste, negde nisam ni bila iznenađenja. Prethodile su stvari koje ja nisam iznosila javno iz pštovanja prema njemu – kratko je prokomentarisala Ostojićeva.

1 / 4 Foto: Nebojša Mandić

U jednom trenutku tokom razgovora se u Kajino izlaganje umešala voditeljka koja je iznela svoj stav i pevačici javno pružila podršku.

-To je zato što je on jedan džukac, a ti si gospođetina jer pravi džentlmen to ne radi. Može slobodno i da me tuži, završila sam Pravni fakultet – rekla je voditeljka.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.