DA LI ZNATE KO JE TAMARA KALINIĆ? Jako BOGATA i UTICAJNA ŽENA, kopiraju je sve SRPKINJE
Foto: Printscreen Instagram/tamara

ima se može se

DA LI ZNATE KO JE TAMARA KALINIĆ? Jako BOGATA i UTICAJNA ŽENA, kopiraju je sve SRPKINJE

Troši mnogo novca na ovo

Objavljeno: 08:48h

Svojim stajlinzima Tamara Kalinić je inspiracija mnogim devojkama.

Svaka njena objava na društvenim mrežama naiđe na veliki broj lajkova i komentara.

Tako je bio i slučaj ovog puta kada je Tamara podelila sliku na Instagramu sa "sitnicama" od ukupne vrednosti u 6.620 evra.

Tamara je ponela minđuše u vrednosti od 3.540 evra i ogrlicu od 3.080 evra.

Ova marka je prepoznatljiva po obliku srca
Ova marka je prepoznatljiva po obliku srcafoto: Printscreen Instagram/Tamara

Naime, ova marka je prepoznatljiva po obliku srca, ali i izuzetnim dijamantima. Posebna kolekcija koja se našla na Tamari je od 18-karatnog roze zlata i zelenog kamena, međutim na njima se može naći i dotatni blistavi šetajući dijamant.

Tamara Kalinić našla se na profilu Kim Kardašijan
Tamara Kalinić našla se na profilu Kim Kardašijan foto: Foto: Instagram/tamara

Podsetimo, naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić našla se na profilu Kim Kardašijan koju prati "samo" 260 miliona pratilaca.

One su prisustvovale reviji "Dolce&Gabanna" u Milanu, a njihov stajling je privukao veliku pažnju.

Tamara je na sebi imala korset haljinu sa diskretnim krojem i masivnom ogrlicom, dok je kim nosila uzanu haljinu animal dezena.

Tamara je poznata kao veliki trendseter, a zanimljivo je i to da svoje odevne kombinacije uglavnom smišlja sama. Njenim izborima ni najveći modni kritičari ne mogu da nađu manu, a često je ispiracija ne samo "običnim" ljudima, već i brojnim slavnim ličnostima

BIOGRAFIJA

Influenserka Tamara Kalinić rođena je 16. marta 1987. godine. Važi za jednu od najuspešnijih u ovom poslom. Poznata je širom sveta, dok se njeno ime našlo i na Tajmsovoj listi 100 najuspešnijih influensera.

Takođe je i jedna od najplaćenijih žena na ovim prostorima.

Često njen uspeh pripisuju njenim roditeljima, koji su vrlo imućni. Međutim, influenserka tvrdi da je sve sama stekla svojim trudom i radom.

Napisala je i čime su se njeni roditelji bavili, te kako se ne stidi što potiče iz bogate porodice, tvrdeći da je od svoje rane mladosti počela sama da zarađuje i da doprinosi porodici.

"Moji roditelji su imali prvu privatnu bolnicu u Jugoslaviji, tako da je istina da sam se rodila u bogatstvu. Ali su onda izgubili sve tokom rata i počeli iznova da rade i grade novo. Tako da me nije sramota što potičem iz bogate porodice, već sam jako zahvalna svojim roditeljima koji su mi plaćali školovanje u inostranstvu", objašnjava Tamara i dodaje:

"Otkad sam napunila 18, moji roditelji su mi jedino plaćali školarinu i ništa više. Kada sam napunila 21. godinu nisam uzela od njih nijedan evro. Sada im ja kupujem poklone i činim sve da ih razmazim. Ali ljudi stalno traže razlog da vas omalovaže, iako to što govore nije ni blizu istine".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Alo/Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.