NEZAPAMĆENI BLAM VODITELJKE UŽIVO NA TV-U: Intervjuisala FANA umesto TAKMIČARA, HIT snimak OBIŠAO planetu
Foto: Printscreen RTS

peh

NEZAPAMĆENI BLAM VODITELJKE UŽIVO NA TV-U: Intervjuisala FANA umesto TAKMIČARA, HIT snimak OBIŠAO planetu

Usred lajva imala peh koji je sad glavna tema na društvenim mrežama

Objavljeno:

Prvo polufinale "Evrovizije" održalo se u utorak 9. maja, asinoć i drugo polufinalno veče,gde se 10 od 15 zemalja plasiralo u finale.

Najpopularnije muzičko takmičenje u Evropi ove godine se održava u Liverpulu, pa je ceo grad na nogama zbog silnih dešavanja koja su organizovana za ovu priliku.

Brojne televizije Velike Britanije izveštavaju o ovom događaja, a jedan od vodećih kanala, BBC, napravio je veliku grešku kada je izveštavao o ovom događaju u emisiji "North West Tonight".

Voditeljka je u toku lajva zaustavljala prolaznike i ispitivala ih o tome ko su im favoriti na ovogodišnjem takmičenju, a većina je navela Finsku.

U tom trenutku naišao je i jedan obožavatelj koji se obukao u kostim finskog izvođača, a voditeljka BBC-ja je pogrešno protumačila i pomislila da je to upravo Karija, predstavnik Finske.

- Čak smo uspeli da ulovimo i glavnu zvezdu - rekla je novinarka, dok je ispod pisalo Käärijä, finski predstavnik. Lažnom Kariji postavljeno je pitanje kakav je Liverpul kao domaćin, a on je odgovorio:

Evrovizija
foto: Printscreen RTS

- Neverovatan. U poređenju sa svim drugim zemljama u kojima sam bio, ovde je najbolje organizovano. Sve je blizu, na pešačkoj udaljenosti i prijateljski. Sve je lagano - odgovorio je fan, normalno, kao da se ništa čudno nije desilo.

Tviter je "izgoreo" od objava ovog peha televizije.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.