OVAKO IZGLEDA SESTRA DIVNE DNK: Imaju isti PROBLEM, do sada je NIKADA NISTE VIDELI
Marko i Divna DNK, Foto: Printscreen/Red TV

baš je lepa

OVAKO IZGLEDA SESTRA DIVNE DNK: Imaju isti PROBLEM, do sada je NIKADA NISTE VIDELI

Njena sestra Milica takođe je rođena sa istim deformitetom, a ni jedna ni druga, još uvek nisu uspele da ga otklone. Milicu je javnost mogla da vidi pre nekoliko godina, kada je tokom novogodišnjih praznika posetila svoju sestru u "Zadruzi"

Objavljeno:

Divnu Milanović i Marka Kocića, poznatije kao Divna DNK i Marko DNK, domaća javnost je upoznala upravo kroz emisiju "DNK", a kasnije i kroz njihovo učešće u rijalitiju "Zadruga".

Jedan od glavnih razloga učešća Divne u rijaliti programu je, po njenom priznanju, novac, koji joj je potreban kako bi mogla sebi da priušti operaciju kičme, odnosno uklanjanje grbe koju ima od rođenja.

1 / 3 Foto: Printscreen

Njena sestra Milica takođe je rođena sa istim deformitetom, a ni jedna ni druga, još uvek nisu uspele da ga otklone. Milicu je javnost mogla da vidi pre nekoliko godina, kada je tokom novogodišnjih praznika posetila svoju sestru u "Zadruzi".

Divna ima dve sestre i tri polubrata, a jedan od braće je svojevremeno otkrio šta je uzrok toga što njegove obe sestre imaju problema sa kičmom.

Sestra Divne DNK
Sestra Divne DNKfoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat Divne DNK.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.