SOFIJA RAJOVIĆ REŠILA DA BATALI GLUMU: Prelazi u posao sa MNOGO VIŠE PARA, za noć može i do PAR HILJADA EVRA?
Sofija Rajović, Foto: Damir Dervišagić

da li je moguće?

SOFIJA RAJOVIĆ REŠILA DA BATALI GLUMU: Prelazi u posao sa MNOGO VIŠE PARA, za noć može i do PAR HILJADA EVRA?

Ona se neko vreme borila sa viškom kilograma, a jednom prilikom ispričala je kako joj je trebalo godinu dana da bi utvrdila da joj se zdravstveno stanje pogoršalo

Objavljeno:

Lepa glumica Sofija Rajović koja je veliku popularnost stekla ulogom Senke Kokolj u seriji "Igra sudbine", priznala je da je počela da ide na časove pevanja.

"Počela sam da idem na časove pevanja da bih u kafani mogla lepše da zvučim. Kažu da imam sluha, a profesorka me laže da imam i glas, ona tvrdi, ali ja mislim da na tome treba još da se radi", rekla je glumica pred kamerama "Exkluziva" koja je priznala da joj je uvek bio san da snimi nešto.

Inače dok je Sofija Rajović živela u Majamiju drastično se ugojila, te je ispričala da je za 23 dana dobila čak 10 kilograma.

1 / 3 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Ona se neko vreme borila sa viškom kilograma, a jednom prilikom ispričala je kako joj je trebalo godinu dana da bi utvrdila da joj se zdravstveno stanje pogoršalo.

"Da imam problem bilo je vrlo očigledno, ali ne meni već mojoj tadašnjoj cimerki u Americi. Moje povećavanje kilaže dogodilo se rapidno pa moj mozak uopšte to nije registrovao, nisam to čak ni u ogledalu primetila. Od momenta kada sam došla u Majami, nikada to neću zaboraviti, prošla su 23 dana kada mi je prijateljica s kojom sam živela kazala: Sofi, mislim da si se malo ugojila", prisetila se Sofija u emisiji dr Branke Marković.

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

"Sklona sam tome da nosim široke stvari jer ne volim da me nešto steže, i rekla sam joj: Ma ne, nije to ništa. Onda sam stala na vagu i videla da pokazuje 73 kilograma, a u Ameriku sam stigla sa 63. Za svega 23 dana ugojila sam se deset kilograma! Mislila sam da je vaga pokvarena i pozajmila sam komšijinu i ona je pokazala isto. Tada sam shvatila da nešto nije u redu jer u ishrani nisam ništa drastično promenila. Jesam jela dve kugle sladoleda dnevno i jela u restoranima, a poznato je da Amerikanci koriste mnogo putera i da hrana ima više aditiva, ali količinski nisam toliko jela da bih dobila deset kilograma", kazala je Sofija na TV Doktor.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.