"STEFAN NIJE ROĐEN ZA TAKVE USLOVE"! Osman Karić NE MOŽE da dođe sebi NAKON POSETE SINU u ZATVORU
Stefan Karić, Foto: Espreso

otvorio dušu

"STEFAN NIJE ROĐEN ZA TAKVE USLOVE"! Osman Karić NE MOŽE da dođe sebi NAKON POSETE SINU u ZATVORU

"Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano." rekao je Osman

Objavljeno:

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću pre nekoliko dana je određen pritvor u trajanju od 30 dana nakon što je prebio starletu Natašu Šaviju.

Tim povodom se sada oglasio njegov otac Osman Karić, koji je za domaće medije otkrio da je posetio sina u zatvoru i priznao je kako se oseća.

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - rekao je Osman za domaće medije, pa dodao.

Osman posetio Stefana u zatvoru
Osman posetio Stefana u zatvorufoto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

- Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe - rekao je on.

Osman je istakao da se sa Natašom Šavijom nije čuo.

Osman Karić: 'Stefan nije rođen za takve uslove'
Osman Karić: "Stefan nije rođen za takve uslove"foto: prentscreen/youtube/HYPE TV

- Ja se nisam čuo sa Natašom, dobio sam broj telefona ali jednostavno to može da se kasnije odrazi na dalji tok suđenja pa ne bih baš da napravim i sebi i Stefanu medveđu uslugu, istraga je još uvek u toku. Svakako želim joj sto brzi oporavak. Poseta je trajala 30 minuta, po završetku video sam sjaj u njegovim očima, što je on mogao da vidi i u mojima - zaključio je Osman za "Blic".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.