PRIČA O BREGINOJ ANKI I DANAS IZAZIVA JEZU: Utopila se blizu PORODIČNE KUĆE, misterija DUNAVA
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

tragedija

PRIČA O BREGINOJ ANKI I DANAS IZAZIVA JEZU: Utopila se blizu PORODIČNE KUĆE, misterija DUNAVA

Predviđali su joj sjajnu muzičku karijeru

Objavljeno:

Srpsku pevačicu, poreklom iz Rumunije, Anku Pop, javnost će je pamtiti po duetu sa Goranom Bregovićem "Ederlezi", svojevrsnoj obradi "Đurđevdana". Njen život je bio težak od najranijeg detinjstva, a bio je ispunjen turbulencijama do samog kraja.

Naime, nakon što su ronioci pronašli njen automobil posle stravične saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila život, službenici hitne pomoći identifikovali su telo pevačice kojoj su svi predviđali veliku muzičku karijeru.

Anka je rođena 22. oktobra 1984. godine. Iz Rumunije je sa porodicom izbegla 1987. godine i preselila se u tadašnju Jugoslaviju, a samo nekoliko meseci kasnije sa porodicom je emigrirala u Kanadu.

Anka se udavila svega nekoliko kilometara od porodične kuće.
Anka se udavila svega nekoliko kilometara od porodične kuće.foto: prentscreen/youtube/RotonMusicTV

- Iz Rumunije smo pobegli preko Dunava, koji je bio veoma hladan jer je bio decembar. Vojnici su čak pucali na nas. Srećom, ja sam bila veoma mala i jedino mi je bilo važno da se ne pokvasim - pričala je ona svojevremeno.

- Sećam se igre među borovima s drugom izbegličkom decom. Srbija je bila divna! Srbija je tada bila raj u odnosu na našu državu koju je predvodio Čaušesku - priseća se Anka.

Anka je svojevremeno otkrila kako je došlo do saradnje sa Goranom Bregovićem.

- Upoznala sam Gorana Bregovića 2008. godini. Dopale su mu se moje pesme, pa je sa mnom sarađivao na singlu "Ljubomorno čudovište", gde se i pojavljuje u spotu. Uradili smo i nekoliko koncerata zajedno. Njegova radna etika i to kako je organizovan na nastupima je nešto neverovatno. A i veoma je zgodan i harizmatičan, ima izgled rok zvezde - pričala je tada pevačica.

U decembru 2018. godine pronađena je mrtva u 34. godini nakon što je njen auto misteriozno završio u Dunavu.

Službenici hitne pomoći identifikovali su njeno telo nakon što su ronioci pronašli njen automobil na jugozapadu Rumunije. Policija je za pevačicin nestanak saznala od njene sestre koja je pozvala policiju nakon što se nije pojavila u porodičnom domu.

Anka se udavila svega nekoliko kilometara od porodične kuće.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.