MNOGE DAME ĆE SE RAZOČARATI: Biković otkrio zbog čega se NIKADA NE BI OŽENIO! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

čvrst stav

MNOGE DAME ĆE SE RAZOČARATI: Biković otkrio zbog čega se NIKADA NE BI OŽENIO! (FOTO)

Miloš Biković od početka svoje karijere važi za velikog zavodnika i miljenika ženske publike
Objavljeno:

Popularni glumac Miloš Biković trenutno živi na relaciji Moskva-Beograd. U Rusiji gradi uspešnu karijeru - na državnoj televiziji se emituje serija “Hotel Eleon”, nastavak kultnog serijala “Kuhinja”, u kojem Biković igra hotelijera srpskog porekla Pašu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Igrao je i u filmu “Bezdušni 2” Romana Prigunova, a čak je sarađivao i sa čuvenim Antoniom Banderasom u filmu rusko-italijanske koprodukcije po nazivu “Iza granice”.

foto: Dragana Udovičić

Ipak, koliko god da mu je teško što toliko vremena provodi na aerodromima “Nikola Tesla” i “Šeremetjevo”, Biković se rado druži sa beogradskom publikom.

O predstavi “Palilulski roman”, koju je adaptirao i režirao Egon Savin, a koja za temu ima život ljudi “sa margine”, popularni glumac kaže:

To je izuzetno jaka priča, koja mi je omogućila da igram nešto što ne liči na uloge koje sam imao do sada, a to mi je bio veliki izazov. Kroz ovaj komad upoznajemo našeg velikog pisca Branislava Nušića sa jedne druge strane – kao tragičara. Mislim da je to važno. Drago mi je i što sam sarađivao sa Egonom Savinom jer ga kao reditelja veoma poštujem – ispričao je Biković u razgovoru za Gloriju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.