NAKON KARIĆEVOG ADVOKATA, PREBIJENA ŠAVIJA SE HITNO OGLASILA: Poručila i ZAKUCALA u metu
Nataša Šavija i Stefan Karić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATAIMAGES

brutalna

NAKON KARIĆEVOG ADVOKATA, PREBIJENA ŠAVIJA SE HITNO OGLASILA: Poručila i ZAKUCALA u metu

Iz bolničke postelje postavila samo jedno pitanje

Objavljeno: 13:59h

Nataša Šavija i dalje se nalazi u bolnici nakon brutalnog prebijanja, a nakon dve operacije čeka dalje upute lekara koji intenzivno rade na njenom oporavku.

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za ovo zversko delo, a nakon tri dana u pratnji adokata došao je u policiju, kada je priveden na 48 sati zbog saslušanja.

Oglašavanje njegovog advokata Gorana Kadarevića izazvalo je more komentara:

- Iako je potvrđeno da se radi o teškim telesnim povredama, Nataša više izgleda strašno zbog modrih podliva nego što zapravo jeste. Pošto neće biti veštačenja, tražio sam da vidim lekarski izveštaj u kom piše da je Šavijino stanje bilo na granici između lakih i teških telesnih povreda - kaže advokat na početku i otkriva kako se Stefan osećao nakon što mu je određen pritvor.

Prebijena Nataša Šavija
Prebijena Nataša Šavijafoto: Privatna arhiva

Nataša Šavija koja i dalje leži u bolnici gotovo neprepoznatljivog lica, prokomentarisala je izjavu advokata za Kurir i poslala brutalan odgovor.

- Da li je prelom jagodične kosti "nešto između"? Kao i još par dijagnoza. Evo prosudite sami, a moji advokati i ja imamo sve crno na belo od izveštaja. Razumem gospodina Karadarevića da brani svog klijenta na sve moguće načine... Ne mogu još uvek detaljnije da pričam, ali sve će se obelodaniti kad dođe vreme za to. Sve dokaze dostavićemo tužilaštvu koje vodi postupak - rekla je Nataša za Kurir.

Stefan Karić
Stefan Karić foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.