POGORŠALO SE STANJE UČESNIKA EMISIJE NIKAD NIJE KASNO: Koleginica APELUJE za POMOĆ kako bi otišao na LEČENJE
Nikad nije kasno, Foto: prentscreen/youtube/Nikad nije kasno

bitno

POGORŠALO SE STANJE UČESNIKA EMISIJE NIKAD NIJE KASNO: Koleginica APELUJE za POMOĆ kako bi otišao na LEČENJE

U popularnom takmičenju stekao je velike simpatije gledalaca

Objavljeno:

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Đura Đalinac iz Sremske Mitovice izneo je detalje svog zdravstvenog stanja.

Muzičar je otac četvoro dece, a trenutno se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog kojeg je smršao 64 kilograma.

On se oglasio na svom Fejsbuk profilu gde je otkrio da je u u težem zdravstvenom stanju.

- Komuniciram samo sa četvoro ljudi, a vas molim sve što vas interesuje da pitate moju ženu. Ja stvarno nemam snage, non stop sam pod terapijama i narkoticima i nadam se da će biti bolje za sedam do deset dana. Samo vas molim zbog mog umora i nemoći sve pitate Biljanu. Čim dođem sebi i budem malo bolje, svima ću se javiti. Puno vas sve volim i hvala na ovoj velikoj podršci koju mi pružate - istakao je Đalinac danas u svojoj objavi na Fejsbuku.

Brojne njegove kolege su odmah uputile apel za novčanu pomoć kako bi otišao u Tursku na lečenje, s obzirom na to da njegova porodica nije u zavidnoj finansijskoj situaciji.

Bivša finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ Maja Marinković je zamolila ljude za pomoć.

– Đura Đalinac je divna duša, otac četvoro dece, divan drug i pevač. Prolazi kroz jako težak period i potrebna mu je pomoć dobrih ljudi. Zamolila bih sve vas, dragi prijatelji, da mu slanjem bar jedne poruke, naravno ko je u mogućnosti i više, pomognemo u borbi koju vodi -napisala je Maja Marinković, nakon čega se oglasio i Amel Kardašević, takođe nekadašnji učesnik takmičenja veterana.

- Jedino što ti u ovom trenutku mogu poželeti je da staneš na svoje noge, da izađeš kao veliki pobednik iz najteže životne bitke i vratiš se kući da budeš sa svojom porodicom. Voli te brat.

- Lekari kažu da se rak trbušne maramice teško dijagnostifikuje, da je to još uvek neistraženo do kraja, ali uz pomoć terapije ide na bolje. Uporan sam, slušam lekare i za sad sve dobro podnosim, ranije nisam mogao da se pomerim, niti da spavam od bolova, sad već toga nema, hvala bogu. Borim se i boriću se dokle god budem mogao, imam zbog koga i zbog čega da istrajem u toj borbi – rekao je Đuro nedavno za Grand.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.