RASTA PREKINUO SVAKI KONTAKT SA OVOM BITNOM OSOBOM: Nisu se RAZDVAJALI, sin je POKOJNOG PEVAČA
Stefan Đurić Rasta, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

puče tikva

RASTA PREKINUO SVAKI KONTAKT SA OVOM BITNOM OSOBOM: Nisu se RAZDVAJALI, sin je POKOJNOG PEVAČA

Rasta i Alen stavili tačku na dugogodišnje prijateljstvo

Objavljeno:

Nekadašnji prijatelji stavili su tačku na svoj odnos i to preko telefona. Da ne treba mešati posao i prijateljstvo, lekcija je koju su naučili reperi Stefan Đurić Rasta i Alen Sakić, naslednik legendarnog Sinana Sakića, koji su nakon dugogodišnjeg poslovnog i prijateljskog odnosa, raskinuli saradnju.

Rasta i Alen su pre nekoliko godina pokrenuli izdavačku kuću, a kako Alo! saznaje, do prekida komunikacije došlo je zbog Đurićevog sebičluka.

Kako je ispričao izvor blizak reperima, kap koja je prelila čašu desila se kada je Rasta, na čije se ime firma vodi, odbio da Alenu da udeo u deonicama.

- Rasta i Alen se druže duže od 15 godina, a njihovo prijateljstvo je oduvek bilo jako i iskreno. Upravo iz druženja su počeli zajedno da stvaraju muziku, a spontano su ušli i u poslovne vode kada su osnovali izdavačku kuću „Balkaton“, misleći da posao nikada neće stati između njihovog prijateljstva. Zapravo, u početku i jeste bilo tako - rekao je izvor, i dodao da su Rasta i Alen uložili dosta vremena i talenta da svoj posao dignu na viši nivo.

Stefan Đurić Rasta nije više u okej odnosima sa Alenom Sakićem?
Stefan Đurić Rasta nije više u okej odnosima sa Alenom Sakićem?foto: Damir Dervišagić

- Nikada im nije teško padalo što ostaju u studiju po ceo dan i celu noć jer su obojica želeli da uspeju. Na početku sa sarađivali sa manje poznatim zvezdama, ali kako su posao razvijali, uspeh nije izostao - istakao je sagovornik, pa otkrio da je problem nastao onog trenutka kada je Alen zatražio unapređenje.

- Izdavačka kuća se od početka vodila na Rastino ime i Alenu to tada nije predstavljalo problem. Međutim, u jednom trenutku je počelo da mu smeta, pa je zatražio da dobije deo deonica. Rasta to nije želeo, pa je izbegavao svaku priču o tome, što je Alena povređivalo. Smetalo mu je što njegov dobar prijatelj i poslovni saradnik ne želi da mu prizna udeo u stvaranju izdavačke kuće, iako celo njihovo okruženje zna koliko je Alen bio požrtvovan - rekao je izvor, i dodao da je Sakiću u jednom trenutku prekipelo, pa je odlučio da potpuno raskrsti sa Rastom.

- Pozvao je Rastu telefonom i saopštio mu je da više neće raditi zajedno. Ovog je to šokiralo, ali Alen je bio čvrst u svojoj odluci, pa drugu opciju nije ostavio - zaključio je sagovornik.

Alen Sakić
Alen Sakićfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Naša saznanja potvrdio je i sam Alen, koji je nedavno izjavio da svoju karijeru nastavlja samostalno.

- Ja sam u toj izdavačkoj kući stasao. Imao sam slobodu da donosim odluke, ali ona konačna je uvek bila Rastina. Sada toga više neće biti. Mi smo godinama bili zajedno, jeli, pili i družili se, ali došlo je vreme da se osamostalim - potvrdio je Alen.

Bonus video:

00:23

Rasta nije hteo da priča o novoj devojci

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.