ISPLIVALA PRIVATNA FOTKA LEPE BRENE: Nikada je niste videli, sa njom JOŠ DVE PEVAČICE
Lepa Brena, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

vrlo zanimljivo

ISPLIVALA PRIVATNA FOTKA LEPE BRENE: Nikada je niste videli, sa njom JOŠ DVE PEVAČICE

Mnogi se možda i nesćaju njihove saradnje, ali je sada na jednoj Instagram stranici koja objavljuje retke i dobro čuvane fotografije poznatih, osvanula upravo jedna sa snimanja ovog Novogodišnjeg šhow programa

Objavljeno:

Lepa Brena, ikona naše muzičke scene oduvek je važila za inovatora u pogledu nastupa, muzike, scenskih kostima, a jedna je od retkih pevačica koja iza sebe ima i uspešnu filmsku karijeru.

Ona je kroz četrdesetogodišnju karijeru uvek pokušavala da svojim poštovaocima priredi velika iznenađenja, a jedno od njih je i svojevrsni šhow program koji je snimila na početku ovog veka, tačnije 2002.godine.

Brena je tada pevala svoje najveće hitove, u novim modernim aranžmanima, a scenski nastup mogao je da parira svetskim zvezdama. Ono što je bilo najupečatljivije u tom programu bile su gošće. Leontina i Romana koje su kroz emisiju pevale Brenine hitove, dok je ona pevala njihove.

Mnogi se možda i nesćaju njihove saradnje, ali je sada na jednoj Instagram stranici koja objavljuje retke i dobro čuvane fotografije poznatih, osvanula upravo jedna sa snimanja ovog Novogodišnjeg šhow programa.

Brena, Leontina i Romana izgledaju nasmejano i zadovoljno, a može se primetiti i da su i u mladosti izgledale veoma privlačno.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.