NAŠA GLUMICA PLAČE ZBOG TRAGEDIJE: Ubijene su DVE DRUGARICE njene UNUKE
Svjetlana Knežević, Foto: Printscreen/jutjub/tuge

emotivno

NAŠA GLUMICA PLAČE ZBOG TRAGEDIJE: Ubijene su DVE DRUGARICE njene UNUKE

Markova sestričina Zoja je bila najbolja drugarica sa jednom od ubijenih devojčica, a Janketić je i juče bio na mestu zločina

Objavljeno: 08:11h

Dečak (13) je juče u jutarnjim časovima otvorio paljbu u OŠ "Vladislav Ribnikar" i ubio svojih osmoro drugara i čuvara škole koji je hteo da spreči masakr. Brojne poznate ličnosti oprostile su se juče i danas putem Instagrama, ali i paljenjem sveća i ostavljanjem cveća ispred škole.

Svjetlana Knežević, majka glumca Marka Janketića, objavila je potresnu objavu na svom Fejsbuk profilu u kojoj se oprostila od stradalih devojčica koje su bile drugarice njene unuke:

- Crni grad, crni jučerašnji dan u njemu, crno jutrošnje buđenje jer znaš da nije bilo košmara i da je sve crna istina.. Ljudi su jutros tihi, teško je nazvati dobro jutro, nikad više ništa neće biti isto. Unuka je preko noći odrasla, sa A. je drugovala od vrtića i neće više biti poziva: "Bako, mogu li i A. dovesti na ručak?" B. neće doći na svoje mesto u klupi pored unuke. Svi smo u neprebolu sa porodicama nastradalih, anđeli ih čuvali kad mi to nismo uspeli - napisala je slomljena glumica.

1 / 8 Foto: Tamara Trajković, Nemanja Nikolić, Stefan Stojanović

Markova sestričina Zoja je bila najbolja drugarica sa jednom od ubijenih devojčica, a Janketić je i juče bio na mestu zločina.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / N portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.