NOVO OBJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ POVODOM TRAGEDIJE: Donela je ODLUKU
Dragana Mirković, Foto: jutjub/printscreen/pinkovezvezde

bitno

NOVO OBJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ POVODOM TRAGEDIJE: Donela je ODLUKU

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, koja počinje od sutra, zaključno sa nedeljom

Objavljeno:

Dragana Mirković još jedna je u nizu javnih ličnosti koja je šokirana zbog masakra koji se juče dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Ona je bila na turneji u Australiji, ali je odlučila da je prekine.

Kako se ističe, pevačica je poslednja dva koncerta otkazala, iako su bili mnogo unapred rasprodati, ali ona nema snage da peva.

- Iako sam trenutno daleko fizički, mislima sam neprekidno sa ljudima koji pate u mojoj otadžbini. Užasne vesti o masakru su me jako pogodile. Duboko sam potresena ovom tragedijom - izjavila je Dragana za "Kurir", pa dodala:

- Nemam snage da pevam i zabavljam publiku ovde na petom kontinentu, a znam da je moja zemlja i moj narod u šoku i suzama. Sad nije vreme za pesmu. Dolazim ubrzo u Srbiju. Moje najiskrenije saučešće i molitve upućene su porodicama poginule dece i radnika škole.

Podsetimo, juče je došlo do velike tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik ove škole izvršio napad vatrenim oružjem. U njemu je stradalo osmoro dece i radnik obezbeđenja, a ranjeno je šestoro đaka i nastavnica istorije.

1 / 3 Foto: Prinstcreen/Pink

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, koja počinje od sutra, zaključno sa nedeljom.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.