SANJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA POTRESNOM PORUKOM: Porodicama stradalih izjavila duboko saučešće...
Sanja Marinković, Foto: RTV Pink printscreen

dirljivo

SANJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA POTRESNOM PORUKOM: Porodicama stradalih izjavila duboko saučešće...

Voditeljka se oglasila povodom tragedije koja se juče dogodila u Beogradu.

Objavljeno:

Učenik sedmog razreda Kosta K. ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja u osnovnoj školi „Vladimir Ribnikar“ na Vračaru.

Nastavnica i još šestoro dece nalaze se u bolnici. U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a mnoge poznate ličnosti oglasile su se ovim tragičnim povodom.

„Kao majke želimo da zaštitimo svoje dete od trenutka kada saznamo da ga očekujemo, štitimo ga fizički u svom stomaku, štitimo ga od sveta od kada se rodi, kroz život ga štitimo od pogrešnih izbora i biramo za njega najbolje kako bi bio svoj, slobodan, siguran i dobar čovek“, napisala je voditeljka juče i dodala:

Oproštaj od ubijene dece i čuvara
Oproštaj od ubijene dece i čuvarafoto: Stefan Stojanović

„Kao majke, živimo u strahu i nadamo se da će nas dete nadživeti, jer je najveći strah da ga ne izgubimo. Daju nam savete kako da se pripremimo za majčinstvo i trudnoću, a saveti kako da tugujemo, prebolimo i živimo posle gubitka deteta ne postoje. Moje duboko saučešće porodicama. Ja ovog jutra imam osećaj da se svet roditelja u Srbiji ‘srušio'“.

Bonus video:

03:35

POZNATI PEVAČ ODAO POČAST NESREĆNO STRADALOJ DECI: Ne smemo da pridajemo značaj tom malom, jer klince pali sve što je CRNO

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.