NOVO OGLAŠAVANJE NATAŠE ŠAVIJE POVODOM NASILJA KOJE JE DOŽIVELA: Obratila se direktno Stefanu Kariću
Nataša Šavija, Foto: Kurir

bez dlake na jeziku

NOVO OGLAŠAVANJE NATAŠE ŠAVIJE POVODOM NASILJA KOJE JE DOŽIVELA: Obratila se direktno Stefanu Kariću

- Laknulo mi je. Biće mi lakše kad dobije zabranu prilaska ili tako nešto - rekla je ona, pa otkrila da li oseća strah zbog prvog susreta sa Stefanom

Objavljeno:

Starleta Nataša Šavija danas je operisana, pošto je zadobila teške telesne povrede u predelu glave i lica. Ona je u ponedeljak primljena u KC Vojvodina sa hematomima i podlivima, a sad je otkrila kako se oseća posle operacije.

Kako je istakla, odmah po izlasku iz operacione sale je saznala za tragediju koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak K.K. ubio osmoro dece i Dragana V. čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

- Mnogo mi je teško zbog masakra koji se dogodio. Ja sam danas to saznala nakon operacije, tako da ne bih previše pričala o sebi zbog tragedije koja je mnogo veća. Saučešće porodicama, jako mi je žao - kazala je ona.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

- Laknulo mi je. Biće mi lakše kad dobije zabranu prilaska ili tako nešto - rekla je ona, pa otkrila da li oseća strah zbog prvog susreta sa Stefanom.

- Pa ja se brinem, ali mi se nećemo sresti nigde osim u sudnici. Doživela sam sve to i generalno mi nije svejedno - kazala je ona za Telegraf.

Podsetimo, Karićev advokat, Goran Karadarević je otkrio kakva kazna Stefana očekuje ukoliko ga proglase krivim.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. Spreman je na proces.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.