MAJKA NATAŠE ŠAVIJA IZNELA DETALJE ODNOSA NJENE ĆERKE I STEFANA: Tvrdi da ju je MUČKI TUKAO, zbog ovoga STREPI
Nataša Šavija, Foto: Jelena Vučetić

detalji

MAJKA NATAŠE ŠAVIJA IZNELA DETALJE ODNOSA NJENE ĆERKE I STEFANA: Tvrdi da ju je MUČKI TUKAO, zbog ovoga STREPI

Ovaj događaj zabrinuo je mnoge

Objavljeno:

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega bi danas trebalo da bude operisana, a osumnjičeni za ovo delo je Stefan Karić, koji se trenutno nalazi u bekstvu. Njegov advokat kao i otac Osman Karić su najavili da će Stefan danas javiti policiji u Sremskoj Mitrovici.

Majka starlete, Vera Šavija, za Kurir ističe da i dalje ne može sebi da dođe od šoka.

- Ništa još ne znamo. Strepimo stalno i molimo se da konačan ishod bude pozitivan. Doktor još nije bio u viziti, u toku dana ćemo saznati kada će otići na operaciju - priča u jednom dahu majka Nataše, koja je potom progovorila o Stefanu:

'Ništa još ne znamo. Strepimo stalno i molimo se da konačan ishod bude pozitivan.'
"Ništa još ne znamo. Strepimo stalno i molimo se da konačan ishod bude pozitivan."foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam stvarno šokirana, ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što pre bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da verujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne verujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam reči zaista...

Podsetimo, Osman Karić, otac Stefana, s druge strane veruje da postoji objašnjenje za kompletan slučaj i da će Stefan iz svega izaći nedužan:

- Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega. Toliko sam ga voleo, da nisam želeo drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim pre vremena - rekao je Osman u emisiji "Bajke iz podzemlja".

'Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega'
"Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega"foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Osman je odmah nakon skandala za Kurir otkrio da je i dalje u šoku zbog pomenute situacije, a napomenuo je i da će se Stefan sam predati policiji.

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman za Kurir.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir/M.Komatina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.