KARIĆ SE DANAS PREDAJE POLICIJI? Novi detalji UZDRMALI Srbiju, OVO je isplivalo iz Stefanove MRAČNE PROŠLOSTI
Stefan Karić, Foto: Printscreen/Pink TV

drama

KARIĆ SE DANAS PREDAJE POLICIJI? Novi detalji UZDRMALI Srbiju, OVO je isplivalo iz Stefanove MRAČNE PROŠLOSTI

Ovo sigurno niste znali o njemu

Objavljeno:

Policija i dalje traga za bivšim učesnikom rijalitija Stefanom Karićem koji se sumnjiči da u noći između nedelje i ponedeljka navodno pretukao starletu Natašu Šaviju.

Stefanov otac, Osman Karić, je rekao da će se on predati danas, a da je tu informaciju čuo od njegovih drugova.

Inače, ovo nije prvi put da je Stefan Karić hapšen. On je u rijaliti programu "Zadruga", pričao o tom događaju, gde je rekao da je nosio nanogicu šest meseci.

- Mislim da je smešno da ja govorim o svojim situacijama, pored ovih krivičnih dela. Našli su mi neko oružje u kolima, nisam imao dozvolu za nošenje, pa su me uhvatili - rekao je Stefan tada i nastavio:

- Hapsili su me kao da sam ubio čoveka, krenuo sam kod mog prijatelja... To je bilo pre 6 godina. Šest meseci sam dobio nanogicu.

Stefan Karić navodno je pretukao starletu Natašu Šaviju
Stefan Karić navodno je pretukao starletu Natašu Šavijufoto: Espreso

Karić je tada priznao da je nakon toga odlučio da promeni život:

- Život mi se promenio posle toga, bio sam primoran da dovodim neke devojke sa javne scene, Osman je bio tu, znao je šta se dešava, pa su neke teme potegnute. Skrenuo sam sa tog lošeg puta - zaključio je tada bivši zadrugar.

Podsetimo, kako smo već pisali Stefan i Šavija bili su zajedno na jednoj svadbi, kada je, kako je ispričala starleta, Karić fizički nasrnuo na nju.

- To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka - započela je Šavija za "Blic", pa nastavila:

Nataša Šavija tvrdi da ju je Stefan Karić pretukao.

- On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija - istakla je ona.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Šavija se, inače, oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila niz jezivih fotografija, od kojih su neke nastale u restoranu u punoj sali.

- Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza - posle 15-ak minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih jelte grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke - 'ajde napolje,napolje' kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao 'ajde gubi se odavde',bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu) i rakao im da ne rade to, da nije u redu i on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam videla duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici - napisala je Šavija uz niz fotografija na kojima se vide njene povrede.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.