NATAŠA ŠAVIJA NIJE DOBRO: Vilica joj se KOČI, tvrdi da joj se DEŠAVA OVO
Nataša Šavija, Foto: Dragan Kadić

vlada strah

NATAŠA ŠAVIJA NIJE DOBRO: Vilica joj se KOČI, tvrdi da joj se DEŠAVA OVO

Podrška porodice i te kako joj znači, ali ona nema snage da ustane i da ih vidi, bar na kratko

Objavljeno:

Nataša Šavija oglasila se iz bolničke postelje pa ispričala kako se oseća pred operaciju, koja bi sutra trebalo da se odvije. Ona trenutno leži u KC Vojvodina, gde je primljena po hitnom postupku zbog jezivih povreda koje je zadobila tokom incidenta o kom bruje svi mediji. Kako je istakla, sve joj je gore kako vreme prolazi, bolovi koje trpi gotovo da su nepodnošljivi, a zbog misli koje je muče potražila je i pomoć psihijatra.

- Iskreno, osećam se sve gore i fizički i psihički kako vreme prolazi, ja osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve više koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa... Prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi. Kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti - pričala je ona za „Kurir", pa dodala kako danas-sutra ne planira da izlazi iz kuće ukoliko počinilac ovog zlodela i dalje bude na slobodi.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

- Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potražila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te žene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - naglasila je Nataša.

Podrška porodice i te kako joj znači, ali ona nema snage da ustane i da ih vidi, bar na kratko.

1 / 2 Foto: Kurir

- Odmah su prekinuli godišnji odmor i vratili se, van sebe su zbog svega otkako su saznali šta mi se dogodilo. Posete su zabranjenje i jako im je teško zbog toga što ne mogu da me vide i budu uz mene bar na kratko. Danas su dolazili pod prozor, dozivali me, ali prosto nisam mogla da se pojavim, jer bi me to potpuno slomilo - iskrena je bila Šavija u razgovoru s pomenutim medijima.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.