PONOVO SE OGLASILA NATAŠA ŠAVIJA! Starleta ČEKA NOVU OPERACIJU, poslala JAKU PORUKU SVIM ŽENAMA ALI I NJEMU?
Nataša Šavija, Foto: Jelena Vučetić

svi detalji

PONOVO SE OGLASILA NATAŠA ŠAVIJA! Starleta ČEKA NOVU OPERACIJU, poslala JAKU PORUKU SVIM ŽENAMA ALI I NJEMU?

"Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže" rekla je Nataša

Objavljeno: 10:40h

Bivša rijaliti ućesnica rijalitija i starleta Nataša Šavija nakon zverskih batina koje je dobila na svadbi kod prijatelja, trenutno boravi u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara.

Kako su domaći mediji saznali od bliskog izvora policiji, zvanično osumnjičeni za ovo nedelo je Stefan Karić, za kojim se intenzivno traga dok od njega nema ni traga ni glasa.

Starleta je primljena u bolnicu sa teškim povredama, prelom kostiju i lica. Takođe, ostala je i bez delova kose, a predstoji joj nekoliko operacija. Nakon stravičnih udaraca koje je primila u glavu i zadobila hematome i modrice, starleta je ostala i bez dela kose.

Povrede Nataše Šavije koje joj je navodno naneo Stefan Karić
Povrede Nataše Šavije koje joj je navodno naneo Stefan Karićfoto: Kurir

Kurir je nakon 24 sata ponovo stupio u kontakt sa Šavijom, a ona je otkrila kako se danas oseća, a potom iz bolnice poslala i jaku poruku svim ženama.

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena - rekla je Šavija i dodala:

Stefan Karić je navodno prebio Natašu Šaviju
Stefan Karić je navodno prebio Natašu Šavijufoto: Espreso

- Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Ja nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi - rekla je Nataša za Kurir.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.