PRINC OTKRIO KAKO JE DOŠAO DO "NAJSLAĐIH" PARA: Nećete pogoditi ni za PET ŽIVOTA
Princ, Foto: ESPRESO

zanimljivo

PRINC OTKRIO KAKO JE DOŠAO DO "NAJSLAĐIH" PARA: Nećete pogoditi ni za PET ŽIVOTA

– Prvi posao koji sam ikada imao, ako izuzmem skupljanje oraha za koje me je deda častio, jeste "content manager" u jednoj agenciji za digitalni marketing, odnosno pisao sam tekstove i osmišljavao kako će objave izgledati

Objavljeno:

Sve popularniji pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ, otkrio je za Espreso šta mu je bio prvi posao od kog je zarađivao i da li se seća koliko je novca dobijao za taj posao.

– Prvi posao koji sam ikada imao, ako izuzmem skupljanje oraha za koje me je deda častio, jeste "content manager" u jednoj agenciji za digitalni marketing, odnosno pisao sam tekstove i osmišljavao kako će objave izgledati.

Paralelno sa fakultetom sam želeo da krenem da zarađujem i moj brat je tada bio u već u sferi marketinga i svašta sam naučio pored njega. Kasnije sam uspeo da jednu agenciju jedan kratak vremenski period i vodim. Muzikom sam se bavio i zaradio i pre toga, ali muzika mi nije bila posao tada, odnosno, uvek će biti ljubav - rekao je Princ za naš portal.

On je potom otkrio kako je potrošio taj novac od tog posla.

1 / 3 Foto: ESPRESO

– Prva zarada od skupljanja oraha je bila dovoljna da kupim celom društvu sladoled, a kasnije sam kao "content manager" uspeo da zaradim za jedno letovanje i to mi je najslađe zarađen novac. Prvi novac koji sam od muzike zaradio bio je 2010. - otkrio je Princ za Espreso.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.