OGLASIO SE OSMAN KARIĆ NAKON NAVODA DA JE STEFAN PREBIO ŠAVIJU: Da li je moguće da je ovo rekao?
Osman Karić, Foto: Printscreen/Pink

SVI DETALJI

OGLASIO SE OSMAN KARIĆ NAKON NAVODA DA JE STEFAN PREBIO ŠAVIJU: Da li je moguće da je ovo rekao?

"U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje" rekao je on

Objavljeno: 14:27h

Nataša Šavija, koju je navodno, pretukao Stefan Karić, kako prenose mediji, u Urgentni centar KC Vojvodine primljena je sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

Ovim povodom, oglasio se Stefanov otac, Osman Karić.

- Verujte mi da sam zatečen celokupnom situacijom što se tiče Stefana i devojke Nataše Savije. Jedino što mogu sada da izjavim da znam da su se Stefan i Nataša povremeno družili i da su bili dobri prijatelji. Šta se desilo, koji je razlog i pod kojim uslovima se desilo i ako se desilo ne mogu davati sud. Stefan se odselio iz porodične kuće po izlasku iz rijalitija tako da sad nemam ni od njega informaciju iz prve ruke - istakao je Karić, te je dodao:

Osman o odnosu Nataše i Stefana
Osman o odnosu Nataše i Stefanafoto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

- Kad ga budem video znaću više o situaciji koja se noćas izdešavala pa samim tim i dati sud o istoj. U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje, pa čak kad mi je sin u pitanju, taman da mi je iz oka ispao ako ga je on napravio. Kao što sam već rekao u radio Amnezijim nema zaštićenih. Verujte mi da se osećam kao da sve ovo sanjam i jedva čekam da se probudim iz ružnog sna - rekao je Osman za Pink.rs.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.