EMINA JAHOVIĆ SE PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA BAVILA OVIM POSLOM: Sad to KRIJE KAO ZMIJA NOGE, niko nije SLUTIO
Emina Jahović, Foto: Milan Maricic/ATAImages

vrlo zanimljivo

EMINA JAHOVIĆ SE PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA BAVILA OVIM POSLOM: Sad to KRIJE KAO ZMIJA NOGE, niko nije SLUTIO

I sama Emina je otkrila kako je izgledao njen rad na televiziji

Objavljeno:

Emina Jahović, pre nego što je započela svoju pevačku karijeru, radila je kao voditeljka vremenske prognoze na televiziji čiji su vlasnici bili Elma Sinanović i njen suprug, a pevačica joj je pomogla kasnije da uplovi u muzičke vode.

Pevačica Elma Sinanović pre nego što je započela svoju muzičku karijeru, završila je fakultet u Novom Pazaru i diplomirala novinarstvo, a nakon studija želja joj je bila da bude profesorka engleskog jezika, međutim, put ju je odveo na drugu stranu. Ona je zahvaljujući svom pokojnom suprugu započela svoju muzičku karijeru i posvetila se pevanju.

Emina pozira
Emina pozirafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Elma i njen suprug bili su vlasnici jedne televizije, a njena sadašnja koleginica, Emina Jahović, radila kao voditeljka vremenske prognoze.

- Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze ikada, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Želela je uvek da peva i ja sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina. Bilo je tih razgovora, gde su joj našli neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. Ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba - otkrila je Elma.

I sama Emina je otkrila kako je izgledao njen rad na televiziji.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - rekla je Emina svojevremeno za "Kurir".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.