ISCURIO PRIVATNI VIDEO BEKVLAČEVE: Sve se desilo pre MNOGO GODINA, objavljeno je JAVNO
Nataša Bekvalac, Foto: Dragan Kadić

zanimljivo

ISCURIO PRIVATNI VIDEO BEKVLAČEVE: Sve se desilo pre MNOGO GODINA, objavljeno je JAVNO

Primetno je da je i kao mala imala smisao za modu, a može se reći i da joj je pevanje išlo od ruke, ipak, kako je i sama istakla u opisu objave, takmičila se kako bi svojoj majci ispunila želju

Objavljeno:

Modna dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac godinama unazad kreira i dizajnira unikatne komade odeće, a pomoću svog upečatljivog ukusa stilizuje mnoge poznate ličnosti sa naših prostora.

Ipak, malo ko zna, da pored sestre Nataše i ona poseduje talenat za muziku. Kristina Bekvalac podelila je sa svojim pratiocima uspomene za audicije, na kojoj je sa samo šest godina nastupila i zasigurno pobrala brojne simpatije.

Kristina Bekvalac
Kristina Bekvalacfoto: © ATA Images

Primetno je da je i kao mala imala smisao za modu, a može se reći i da joj je pevanje išlo od ruke, ipak, kako je i sama istakla u opisu objave, takmičila se kako bi svojoj majci ispunila želju.

- Moja mama je želela da se ja takmičim i pevam ali ja očigledno nisam - napisala je modna dizajerka u opisu objave.

Inače, najstarijoj sestri Bekvalac, Dragani, pevanje je takođe jedno vreme bila velika ljubav, ali se nikada profesionalno njom nije bavila. Ona drži kozmetički salon, a za razliku od mlađih sestara, ona ne voli da se javno eksponira.

Inače, da je dobar glas nasledan, ide u prilog I tome što je Draganina ćerka Sara, poznatija kao Zoi jedna od najupečatljivijih pevačica mlađe generacije.

00:05

Nataši Bekvalac na more došla sestra Kristina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.