BAVI SE OPASNIM POSLOM, OZBILJAN JE FRAJER: Upoznajte sina Laneta Gutovića, SAN SVAKE DEVOJKE
Milan Lane Gutović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

BAVI SE OPASNIM POSLOM, OZBILJAN JE FRAJER: Upoznajte sina Laneta Gutovića, SAN SVAKE DEVOJKE

Diplomirani je arhitekta i pripadnik Gorske službe spasavanja!

Objavljeno:

Legenda našeg glumišta Milan Lane Gutović, koji nas je napustio pre skoro dve godine, bio je otac četvoro dece. Iz dva braka ima ćerke Milicu i Nevenu, kao i sinove Janka i Spasoja.

U vreme kada je njegov otac bio u bolnici, Spasoje Gutović je u ime porodice davao izjave za medije, a posle je i na sahrani održao emotivni govor.

- Bila je čast odrastati uz Laneta i učiti od njega. Uvek je išao težim putem, a sada je otišao lakšim. Govorio je o ovom trenutku, hteo je da ode mirno, bez pompe, uz oca Sredoja, običan drveni krst, bez cveća, bez muzike. Hteo je da ode nevidljivo i mi smo mu tu želju ispunili, slava mu i hvala.

Porodica Laneta Gutovića
Porodica Laneta Gutovićafoto: Dado Đilas

Nekoliko meseci kasnije, zajedno sa bratom i sestrama izašao je na scenu Jugoslovenskog dramskog pozorišta da prime "Dobričin prsten", koji je posthumno dodeljen njihovom ocu.

Spasoje Gutović, koga bliski prijatelji zovu Paja, završio je Arhitektonski fakultet i bavi se poslom za koji se školovao. U slobodno vreme istinski je heroj.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/spasoje_g

Naime, sin našeg proslavljenog glumca pripadnik je Gorske službe spasavanja Srbije i do sada je, zajedno sa kolegama, spasao brojne živote kako u planinskim bespućima širom zemlje, tako i u Beogradu.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.