POZNATI GLUMAC OTKRIO NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA: Zbog duga od 6 miliona MORAO je da RADI OVE STVARI
Nikolas Kejdž, Foto: Profimedia

iskren

POZNATI GLUMAC OTKRIO NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA: Zbog duga od 6 miliona MORAO je da RADI OVE STVARI

Kejdž je na filmskoj sceni više od tri decenije, a mnogi ga pamte po kultnim ostvarenjima u kojima je igrao. Ipak, on je igrao i u filmovima koji nisu bili toliko uspešni, a koji su bili samo za DVD izdanja i nisu dobro prošli kod publike

Objavljeno: 12:41h

Holivudski glumac Nikolas Kejdž prisetio se razdoblja svoje karijere kada je prihvatao razne uloge kako bi otplatio dug od 6 miliona dolara, a brojni od tih filmova nisu uopšte bili dobri.

Kejdž je na filmskoj sceni više od tri decenije, a mnogi ga pamte po kultnim ostvarenjima u kojima je igrao. Ipak, on je igrao i u filmovima koji nisu bili toliko uspešni, a koji su bili samo za DVD izdanja i nisu dobro prošli kod publike.

U nedavnom intervjuu za CBS-ov "60 Minutes" Nikolas se osvrnuo na neke filmove koje je snimio tokom 2010-ih priznavši da su bili "jadni". Iako je preuzeo mnoge uloge kako bi otplatio velik dug nakon sloma tržišta nekretnina, glumac naglašava da je ipak dao sve od sebe u svakoj izvedbi.

Holivudski glumac Nikolas Kejdž prisetio se razdoblja svoje karijere kada je prihvatao razne uloge kako bi otplatio dug od 6 miliona dolara
Holivudski glumac Nikolas Kejdž prisetio se razdoblja svoje karijere kada je prihvatao razne uloge kako bi otplatio dug od 6 miliona dolarafoto: EPA/ Quique Garcia

- Bio sam previše u nekretninama. Tržište nekretnina se srušilo, a ja nisam mogao da izađem na vreme. Sve sam im vratio, ali to je bilo oko 6 miliona dolara. Nikad nisam podneo zahtev za bankrot. Posao je uvek bio moj anđeo čuvar. Možda nije bio uspešan, ali ipak je bio posao. Čak i ako je film na kraju jadan, znaju da ga ne odrađujem, da mi je svaki put stalo - rekao je Kejdž.

Počevši od otprilike 2011. i 2012. godine, nakon što filmovi kao što su "The Sorcerer's Apprentice" i "Ghost Rider: Spirit of Vengeance", većinom nisu uspeli da naiđu na odjek kod publike ili kritičara, Kejdžovim karijerom počinju da dominiraju projekti koji se izdaju na video.

Nisu svi njegovi filmovi tokom ove ere bili loši
Nisu svi njegovi filmovi tokom ove ere bili lošifoto: AP/ Paul A Hebert

Nisu svi njegovi filmovi tokom ove ere bili loši

Filmovi kao što su "Stolen", "Rage", "Vengeance: A Love Story" i "211", te brojni drugi, uglavnom su nedovoljno gledani filmovi koji su većinom zaradili loše kritike. Dok je Kejdž u ovoj eri imao više promašaja nego pogodaka, nekoliko filmova pokazuje da je svejedno zabavna zvezda.

"Joe" iz 2013. reditelja Dejvida Gordona Grina, koji je sada poznat po režiji reboota trilogije "Halloween", glumca uparuje s Tajom Šeridanom u sumornoj kriminalističkoj drami sa snažnom Kejdžovom izvedbom.

"Mandy" iz 2018. možda je jedan od Nikolasovih najboljih filmova u poslednjoj deceniji, a u halucinogenoj i košmarnoj priči o osveti takođe glume Andrea Riseborou i Linus Roač. Iako nije uloga u igranom filmu, Kejdžova glasovna izvedba kao Spider-Man Noir takođe je bila velik hit u "Spider-Man: Into the Spider-Verse" iz 2018. godine.

"Color Out of Space" sledeće godine takođe označava manjkavu, ali zabavnu, mračnu i urnebesnu adaptaciju kratke priče H. P. Lovkrafta. Iako Kejdž nije daleko od istine kad tvrdi za neke od svojih filmova iz sredine 2010-ih da su jadni, svakako postoji nekoliko dragulja koji se mogu pronaći i, kako glumac kaže, nećete ga videti da svoj posao odrađuje preko volje ni u jednom od njih.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.