STEKLA SLAVU UČEŠĆEM U RIJALITIJU, A SAD RAZOTKRILA SVOJU DRUGARICU: Isplivala ISTINA koju niste želeli da čujete
Foto: RTV Pink printscreen

HIT na internetu

STEKLA SLAVU UČEŠĆEM U RIJALITIJU, A SAD RAZOTKRILA SVOJU DRUGARICU: Isplivala ISTINA koju niste želeli da čujete

Malo ko se nadao ovome

Objavljeno:

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon stekla je slavu učešćem u rijalitiju, koji je sada za nju, kako i sama ističe daleka prošlost.

Atraktivna starleta otkrila je da li postoji mogućnost da uđe u rijalitiji, a potom se osvrnula na učešće svoje najbolje prijateljice Maje Marinković, koja je ponovo glavna tema zbog burnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

- Nikad ne reci nikad. Mislim da sa prerasla i nemam više godina za blamiranje. Previše sam uspešna napolju da bih svoje vreme trošila u rijalitiju. Ako me vidite unutra, znajte da sam mnogo para dobila - iskrena je bila Tijana, a potom se osvrnula na odnos Maje i Zvezdana.

Bila je iskrena
Bila je iskrenafoto: RTV Pink printscreen

- Ne podržavam to. Da je napolju, bila bi i sa više njih, a ovde je ipak sa jednim, što je pozitivno. Zvezdan je kriv, on je prevario devojku, ne Maja. Ona je samo pokazala da može da ima šta god poželi, ja to ne podržavam. Kad izađe porazgovaraćemo - rekla je starleta, a potom je otkrila i kada su se rodile prve simpatije između Zvezdana i Maje.

- Kad su bili na sistematskom, odmah mi je spomenula Zvezdana. Ja ukucam njegovom ime, izlazi mi na pretrazi neki deda, a ona mi kaže "nije, baš je simpatičan" - bila je iskrena Tijana u emisiji Amidži show.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.