OVO JE MUŽ SANJE STANKOVIĆ? Tajno se venčali, OZBILJAN JE FRAJER, evo kako izgleda FOTO
Sanja Stanković, Foto: Nemanja Nikolić

dasa!

OVO JE MUŽ SANJE STANKOVIĆ? Tajno se venčali, OZBILJAN JE FRAJER, evo kako izgleda FOTO

Nekadašnja zadrugarka svog izabranika vešto je krila.

Objavljeno: 12:56h

Bivša učesnica "Zadruge" i voditeljka Red televizije Sanja Stanković stala je na ludi kamen.

Sudbonosno "da" izgovorila je misterioznom, javnosti nepoznatom muškarcu u subotu 22. aprila, a na gala proslavi prisustvovali su brojni poznati.

Za ovu specijalnu priliku, Sanja je odabrala raskošnu venčanicu sa golim ramenima i sve prisutne oduševila izgledom, dok se njen partner držao klasika, pa je odabrao jednostavno, crno-metalik odelo.

Ko je muž Sanje Stanković?
Ko je muž Sanje Stanković?foto: Instagram printscreen/mrs_s.happy

Nekadašnja zadrugarka svog izabranika vešto je krila, a prvi put ga je prikazala na društvenim mrežama u oktobru 2022. godine, kada je sa njim otišla na egzotično putovanje i krstarenje u Španiji.

- Bebi moj - nadimak je kojim Sanja tepa svom izabraniku, koji je, sudeći prema fotografijama i snimcima, čuva kao malo vode na dlanu.

Na tajnom venčanju bio je veliki broj zvanica, a masu su zabavljali Biljana Jevtić i Aca Ilić, koji su atmosferu doveli do usijanja. Na kraju večeri bio je priređen i vatromet, kao iznenađenje za mladence.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/mrs_s.happy

Podsetimo, ljubavni život Sanje Stanković bio je veoma buran. Tokom učešća u rijaliti programu bila je u emotivnoj vezi sa devojkom Jovanom Tomić Matorom kojoj je, igrom slučaja, baš na dan Sanjinog venčanja bio rođendan.

Njihova romansa započela je u prvoj sezoni "Zadruge" i trajala je tri godine, nakon čega se voditeljka vratila jačem polu.

Bonus video:

00:45

SANJA STANKOVIĆ SE TAJNO UDALA?!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.