MILOŠ BOJANIĆ OTKRIO PRAVU ISTINU O SVOM POREKLU: Ovoga bi se mnogi STIDELI, a on JAVNO PROGOVORIO
Miloš Bojanić, Foto: prentscreen/youtube/Red TV

biografija

MILOŠ BOJANIĆ OTKRIO PRAVU ISTINU O SVOM POREKLU: Ovoga bi se mnogi STIDELI, a on JAVNO PROGOVORIO

Bojanić je iskreno govorio.

Objavljeno: 20:16h

Miloš Bojanić je decenijama već deo javne scene.

Bojanić iza sebe ima uspešnu karijeru i mnogo hitova.

Pevač se jednom prilikom prisetio svojih početaka, ali je otkrio da se ne stidi svog porekla i da će ga uvek ponosno isticati.

- Ja sam jednostavno obično seljačko dete iz naroda koje je čuvalo svoje ovce, sviralo frulu, pevala mu majka, otac, sestra, deda. Živeo sam sa narodom, u narodu sam i postao, znam kako narod diše i to je osnova da bih odabrao pesmu. Ja sam deo tog naroda, moju publiku izuzetno poznajem - istakao je pevač za "Grand", a potom se prisetio pokojnog autora mnogih hitova, Doce Ivankovića, koji je zaslužan i za njegovu karijeru.

- On me je stvorio, on je u meni prepoznao pevača. Jednom prilikom mi je rekao da moram da pevam narodne pesme, rekao mi je ‘Tebe slušaju kuvarice, konobarice, čistačice… Ti si narodni čovek, nemoj da praviš neke gluposti i ludila, ti si narodni pevač,pevaj narodu’. On je stvorio moju karijeru.

Bojanić je rođen Rođen je 16. oktobra 1950. u Bijeljini. Živeo je u Ruhotini. Preselio se u Srbiju još u mladosti. Živi u Novom Sadu, a ima kuću i u Beogradu i na Crnogorskom primorju.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.