DUŠKO TOŠIĆ ODRASTAO JE U SELU ORLOVAT: Od SIROMAŠNE KUĆE danas je napravio VILU, evo kako izgleda FOTO
Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/duskotosic

dom

DUŠKO TOŠIĆ ODRASTAO JE U SELU ORLOVAT: Od SIROMAŠNE KUĆE danas je napravio VILU, evo kako izgleda FOTO

Fudbaler nikada nije ni pokušavao da sakrije da je živeo u Domu učenika srednjih škola "Angelina Kojić - Gina", gde je proveo 3 godine i gde mu je, zapravo, i određena dalja sudbina

Objavljeno:

Teško detinjstvo i trnovit put do uspeha Dušku Tošiću (36) su samo pomogli da danas više ceni i uživa u svemu što ima, te da svoju decu uči pravim vrednostima.

Naime, malo ko i dalje zna da detinjstvo poznatog fudbalera nije bilo popločano zlatom i posuto ružama, već da se debelo namučio za sve što danas ima. Duško je odrastao u Orlovatu, selu nadomak Zrenjanina.

Međutim, njegovi roditelji zbog siromaštva nisu imali mogućnosti da mu obezbede pristojno odrastanje, pa su ga poslali u Dom učenika.

Duško Tošić renovirao je rodnu kuću
Duško Tošić renovirao je rodnu kućufoto: Dragana Udovičić

Duškov otac Milorad smatrao je da je za njegovog sina bolje da živi tamo, umesto u siromaštvu porodičnog doma.

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu - rekao je svojevremeno Milorad Tošić.

Fudbaler nikada nije ni pokušavao da sakrije da živeo u Domu učenika srednjih škola "Angelina Kojić - Gina", gde je proveo 3 godine i gde mu je, zapravo, i određena dalja sudbina.

1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

Naime, kao štićenik doma Duško je počeo da trenira fudbal, a predanim i napornim radom, celodnevnim treninzima na školskom terenu, uspeo je da stigne ovde gde je danas.

Danas, kada se poseti Orlovat, može se videti da je Duško svojoj porodici obezbedio baš sve što su želeli. Nisu u selu pravili megalomanske kuće i vile, već lepu kuću normalne veličine, u kojoj će imati sav potrebni komfor za život.

U kući živi Duškova majka Nikoleta, s obzirom na to da je oca izgubio u septembru 2018. godine. Vest ga je dočekala u Kini, odakle je prvim jutarnjim letom stigao u Srbiju.

Bonus video:

00:10

Duško Tošić: Venčavao sam se i razvodio

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.