NJENA STARA BOLJKA: Voditeljka PINKA se oglasila iz ORDINACIJE
Irina Vukotić, Foto: Instagram printscreen/irinavukoticc

zdravlje

NJENA STARA BOLJKA: Voditeljka PINKA se oglasila iz ORDINACIJE

Irina Vukotić zdravlje redovno kontroliše

Objavljeno:

Zbog boljke koja je muči godinama Irina Vukotić zdravlje, zapravo potencijalne promene zdravstvenog stanja redovno prati.

U međuvremenu, među doktorima voditeljka je stekla prijatelje koji joj kontrolama i lekarskim savetima i predlozima u vidu lekova i suplemenata pomažu da prebrodi krizu kada do nje dođe.

Budući da od najranijeg doba ima problem sa imunitetom Irina Vukotić zdravlje bar dva puta godišnje kontroliše, radi osnovne pretrage, što bi negde trebalo da je deo osnovne higijene svakoga čoveka, jer bolje je sprečiti nego lečiti.

Irina Vukotić
Irina Vukotićfoto: prentscreen/youtube/JOKER

Upravo slabiji imunitet bio je razlog njene skorašnje posete jedne zdravstvene klinike na kojoj radi njen dugoogdišnji prijatelj, odakle se ona oglasila.

Instagram objavom sa doktorom Čubrilom Irina se prijatelju pred očima javnosti zahvalila što na lečenju što na podršci koja itekako znači.

- Deset godina prijateljstva i saradnje. Ne postoji problem koji ne rešava. Srećom i kada nema problema daje vetar u leđa. Imunitet, moja stara boljka, sada će da bude na zavidnom nivou - poručila je Irina iz lekarske ordinacije.

Irina Vukotić u ordinaciji
Irina Vukotić u ordinacijifoto: Instagram printscreen/irinavukotic

Bonus video:

00:15

VODITELJKA U JUTARNJEM SVA U ČIPKANOM: Muškarci se znoje zbog njenih atributa, grudi u prvom planu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.