JEDAN ČOVEK USPEO JE DA ZAVEDE NAJLEPŠE SRPSKE GLUMICE I MIS SVETA: Na ovog reditelja su "pale" mnoge žene
Dejan Karaklajić, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

MALO KO ZNA

JEDAN ČOVEK USPEO JE DA ZAVEDE NAJLEPŠE SRPSKE GLUMICE I MIS SVETA: Na ovog reditelja su "pale" mnoge žene

Kao mlad je bio veliki zavodnik, pa je uspeo da osvoji srce čak dve naše poznate glumice.

Objavljeno:

Dejan Karaklajić, autor serije "Tajne vinove loze", naš je poznati reditelj, producent i scenarista, kog znate pre svega po njegovim delima, ali i po detaljima njegovog ljubavnog života.

Poznato je da je baš on osmislio čuvenu špicu za dnevnik RTS-a, a njegovo ime stoji i iza "Maksimetra" i "Kino oka", kao i iza "Ljubavnog života Budmira Trajkovića". Njegov ljubavni život podjednako je zanimljiv kao i karijerna ostvarenja.

Bio je u braku sa pokojom glumicom Nedom Arnerić i sa manekenkom Majom Štajner, kao i u vanbračnoj zajednici sa Tanjom Bošković.

Ljubvani život Dejana Karaklajića
Ljubvani život Dejana Karaklajićafoto: Printskrin/RTS

Sa Nedom se, prema jednoj teoriji sreo na snimanju "Užičke republike", a prema drugoj kada je ona imala 21 godinu i bila je već tada velika zvezda, a on 25 godina i bio na služenju vojnog roka. Brak se raspao, ali su bivši supružnici ostali prijatelji. Neda je zatim bila u braku sa dr Miloradom Meštrovićem.

- S njom sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete. I danas mi je izuzetno dobar prijatelj i redovno se čujemo telefonom- ispričao je jednom prilikom o Nedi i dodao:

Sa Nedom se, prema jednoj teoriji sreo na snimanju 'Užičke republike', a prema drugoj kada je ona imala 21 godinu
Sa Nedom se, prema jednoj teoriji sreo na snimanju "Užičke republike", a prema drugoj kada je ona imala 21 godinufoto: Damir Dervišagić

- Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži.

Dejan je bio u braku i sa manekenkom Majom Štajner, ali i u vanbračnoj zajednici sa glumicom Tanjom Bošković.

Veza sa Tanjom donela mu je ćerku Lanu, koja se bavi glumom, i sina Đorđa, koji je završio studije političkih nauka.

Veza sa Tanjom donela mu je ćerku Lanu, koja se bavi glumom, i sina Đorđa, koji je završio studije političkih nauka
Veza sa Tanjom donela mu je ćerku Lanu, koja se bavi glumom, i sina Đorđa, koji je završio studije političkih naukafoto: Antonio Ahel/ATAImages

U njegovoj ljubavnoj biografiji istaknuta je i veza sa Ingeborg Sorensen, nekadašnjom Mis sveta i devojkom sa naslovne strane "Plejboja".

Čuveni režiser je potom stupio u brak sa Žanom Karaklajić, sa kojom se 2019. pojavio na reviji Verice Rakočević Kuzmančević u Beogradu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.