SEVERINA KAO OD MAJKE ROĐENA SA STOMAKOM DO ZUBA: Fotografija SKROZ GOLE pevačice kruži mrežama, obnažena do KRAJA
Severina Vučković, Foto: Instagram printscreen

provokativno

SEVERINA KAO OD MAJKE ROĐENA SA STOMAKOM DO ZUBA: Fotografija SKROZ GOLE pevačice kruži mrežama, obnažena do KRAJA

Severina objavila uspomenu iz trudničkih dana

Objavljeno:

Verovali ili ne, Severina Vučković zagazila je u šestu deceniju. Nakon prošlogodišnje spektakularne proslave kada je proslavila jubilarni 50. rođendan, ove godine ponovo je priredila žurku za pamćenje.

Hrvatska muzička zvezda okupila je porodicu, najbliže prijatelje i saradnike u jednom zagrebačkom restoranu, a na njenom Instagram profilu zavirili smo na gala slavlje koje je trajalo do kasno u noć.

Ambijent je bio besprekorno dekorisan raskošnim cvetnim aranžmanima. Na stolovima su bile sveće i ciklama ruže, a slučajno ili namerno Severina je nosila haljinu u istoj boji.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/severina

Slavljenica je plenila u izazovnoj mini kreaciji koja je isticala njenu figuru na kojoj bi joj pozavidele upola mlađe koleginice.

Hitovi domaće i strane muzike su se ređali, a onda je Severina uzela mikrofon i zapevala pesmu Elvisa Prislija što su njeni gosti dočekali sa oduševljenjem.

U jednom trenutku stigla je i torta na tri sprata sa pevačicinim fotografijama, a potom je razume se, usledilo duvanje svećica.

Inače, pevačica je na današnji datum podelila svoju golišavu fotografiju iz trudničkih dana. Uz istu je napisala:

- (Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog leta. Pre malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osetila što je to #bezuvetnaljubav. Nema na svetu ničeg lepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca. ?

Bonus video:

01:06

Severina pokazala novog dečka

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.