Posvetila je pesmu PREMINULOM članu porodice, zaplakala usred emicije, a onda je Šaban sve zgranuo! Da imam HAREM BILA BI U NJEMU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

neočekivano!

Posvetila je pesmu PREMINULOM članu porodice, zaplakala usred emicije, a onda je Šaban sve zgranuo! Da imam HAREM BILA BI U NJEMU! (VIDEO)

Ova takmičarka ima 18 godina, a večeras je otpevala pesmu Olivera Dragojevića ''Nocturno''. Ona se odmah nakon interpretacije rasplakala
Objavljeno: 10:24h

U drugoj Pinkovih zvezda ženskoj grupi predstavila se Sara Reljić koja dolazi iz Beograda i ima 20 godina. Ona je otpevala pesmu ''Afrika'' Slađe Allegro.

- Slatka, umilna... Nije bilo baš tačno i mislim da si trebala da se prestaviš nekom drugom pesmom. Volim način na koji se maziš dok pevaš. Trebala si da izabereš neku ozbiljniju pesmu - savetovala je Maja.

foto: Printscreen/Pink

- Slažem se sa Majom. Volim to tvoje slatko pevanje, ali treba da bude malo čvršće i tu moraš da poradiš. Činjenica je da ti imaš sve u sebi što je potrebno za jednu zvezdu i to je za tebe veliki plus - kazala je Dragana.

- Ti toliko pleniš svojom lepotom i ja se sve vreme pitam može li da bude lepša, tako da ti pevanje nisam ni čula - rekla je Zorica Brunclik kroz smeh.

- Super si bila, od mene možda dobiješ i deset, zavisi od toga kakve će biti ostale devojke - kazala je Dara.

- Prva strofa ti je bila... Onako. U drugoj si se baš popravila, poneo te valjda početak. Kada si spustila loptu, kada si shvatila šta nije dobor, u drugoj si bila odlična. Vibrato na krajevima ti je loš, samo malo poradi na tome - savetovao je Šaban Saru.

Nakon Sare predstavila se Anđela Ulićević iz Podgorice. Ova takmičarka ima 18 godina, a večeras je otpevala pesmu Olivera Dragojevića ''Nocturno''. Ona se odmah nakon interpretacije rasplakala.

foto: Printscreen/Pink

- Ovu pesmu je posvetila svom deki koji više nije među nama - objasnio je Milan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.