MARKO MILJKOVIĆ OGOLIO DUŠU I IZNEO SVOJU INTIMU: Za jednu stvar bio je VEOMA MISTERIOZAN, svi se pitaju ZAŠTO
Marko Miljković i Luna Đogani, Foto: Nemanja Nikolić

EVO O ČEMU SE RADI

MARKO MILJKOVIĆ OGOLIO DUŠU I IZNEO SVOJU INTIMU: Za jednu stvar bio je VEOMA MISTERIOZAN, svi se pitaju ZAŠTO

Bio je veoma iskren.

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković su obradovali porodicu i fanove vešću da će njihova ćerka Mia dobiti društvo. Naime, posle teškog gubitka za Miljkoviće, pevačica je ponovo trudna i nosi devojčicu, a par ne krije sreću zbog prinove.

Vest o trudnoći su krili prva tri meseca, Marko je ovoga puta otkrio da svojoj supruzi pomaže oko kućnih poslova.

- Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj - kazao je on, te otkrio da li je nekada bilo potrebe da angažuju kućnu pomoćnicu.

- Imamo kućnu pomoćnicu već tri godine unazad.

Ovaj bračni par je svio porodično gnezdo u stanu od 80 kvadrata na Bežanijskoj kosi, gde uživaju sa ćerkom Miom, a uskoro i sa još jednom devojčicom. Iako se njihova porodica širi, Miljković ističe da, barem za sada, nemaju u planu kupovinu nove nekretnine.

- Za sada ne planiramo kupovinu nove nekretnine. Ovaj stan je sasvim dovoljan za četvoročlanu porodicu - kazao je Lunin suprug Marko.

Njih dvoje u vlasništvu imaju i plac na selu, gde imaju u planu da izgrade vikendicu, ali i stan u elitnom naselju srpske prestonice koji se izdaje, te je očigledno da im se za novu nekretninu ne žuri, a na pitanje da li su zbog Lunine druge trudnoće pauzirali realizaciju nekog novog projekta, Miljković kaže:

- Istina je da se menjaju planovi kada se očekuje prinova, ali u našem slučaju dolaze i neke nove ideje koje ćemo uskoro realizovati.

Ime naslednice su smislili, ali za sada ne žele da ga otkrivaju. Ipak, Marko nam je „dao" prvo slovo imena koje će dati ćerki.

- M. M. i L. M. Dali smo im prva slova naših imena Mia - Marko i Luna - L. Tako da će se devojčica zvati na slovo L - ostao je tajanstven Miljković.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.