OPTUŽIO GA ZA KRAĐU PESME, A SADA... Evo šta Cetinski zaista misli o svom kolegi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ŠTA JE TAČNO?

OPTUŽIO GA ZA KRAĐU PESME, A SADA... Evo šta Cetinski zaista misli o svom kolegi! (VIDEO)

U hrvatskim medijima pojavili su se brojni naslovi o tome da je pevač napao svog kolegu
Objavljeno: 06:23h

Jedan od najpopularnijih pop pevača, Toni Cetinski, ovih dana boravi u Beogradu zbog posla, a čak je i Dan žena proveo radno, sve do večernjih časova, koji su rezervisani za ljubav.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Za 8. mart smo imali večeru. Nije mi bilo teško da radim na taj dan, jer smo se supruga i ja posle posvetili jedno drugom - rekao je Toni u emisiji "Ekskluzivno".

Ovog vikenda nastupa na Kopaoniku u okviru "Music Week" festivala, dok u Beogradu nije imao nastup.

foto: Printscreen Youtube

- Malo mi je čudno što sam ovde, a nisam zapevao. Ali eto, idem na Kopaonik da zatvorim skijašku sezonu, imaću koncert. Predložili su mi da dođem dan ranije da skijam, ali nisam se odlučio za to - ispričao je Toni, koji jedva čeka da zapeva na ovoj srpskoj planini.

Posle nastupa u okviru "Music Week" festivala, Tonija očekuje regionalna turneja, u okviru koje će nastupiti i u Begradu, gde je uvek rado viđen gost. U hrvatskim medijima pojavili su se naslovi da je pevač predstavnika svoje zemlje na Evroviziji, Žaka Hudeka, nazvao besramnim, jer mu je navodno ukrao pesmu.

- Kad mene neko pita o nečemu, ja kažem svoje mišljenje, na koje imam pravo. To je bila moja konstatacija, da je taj način promene glasa iz popa u operu šok momenat za publiku i da ja to radim već desetak godina na svojim koncertima i to dobro utiče na publiku. Na kraju je ta moja izjava objavljena potpuno drugačije u medijima. Žaku nisam rekao ni da je besraman, ni da me kopira, to je baš glupo zvučalo. Ja mu želim mnogo sreće - objasnio je popularni hrvatski pevač.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.