OVA PONUDA BI NEKOGA ZGROZILA, A NEKOGA NALOŽILA: Ivani Dudić želeli da LIŽU OBUĆU, ŠOK PORUKE ZA SVE
Ivana Dudić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da se naježiš

OVA PONUDA BI NEKOGA ZGROZILA, A NEKOGA NALOŽILA: Ivani Dudić želeli da LIŽU OBUĆU, ŠOK PORUKE ZA SVE

Otkrila sve javno

Objavljeno:

Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana Dudić.

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je lepa glumica za "Hype".

Dobija nesvakidašnje poruke
Dobija nesvakidašnje porukefoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Imali smo takav lav-hejt rilejšnšip privatno, gde se 5 minuta volimo, pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - rekla je Ivana Dudić za "Kurir" i dodala:

Ivana Dudić
Ivana Dudićfoto: Milan Maricic/ATAImages

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota, jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja: "Hajde, uhvati ga", "Hajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Hype)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.