DA LI JE MOGUĆE DA ĐANI OVO RADI ZA USKRS? Objavljene PRIVATNE FOTKE iz pevačevog doma
Đani, Foto: Emilija Jovanović

zanimljivo

DA LI JE MOGUĆE DA ĐANI OVO RADI ZA USKRS? Objavljene PRIVATNE FOTKE iz pevačevog doma

Uveliko je poznato da je Đani jedan od najtraženijih pevača ne samo u Srbiji, nego i u regionu, pa će i praznike provesti radno

Objavljeno:

Đani jedan od najvećih hrišćanskih praznika provodi u svom domu, uz ženu, decu i unuke. Iako poštuje Vaskršnje običaje, farbanje jaja je Đani ipak prepustio svojoj supruzi Slađani Trajković.

- Žena farba jaja, ne ja, to su ženski poslovi. Ja sam više zadužen za hranu. Uvek se u nedelju na trpezi nađe neko pečenje, ali ga ne pravim ja. Imamo i dvorište i kuću, ali je bolje da kupimo pečenje, jednostavnije je. Farba se uglavnom u lukovini, ne pravimo neki cirkus od jaja. Kao što su naši stari radili - jednostavno. Meni lično estetika nije bitna, ali jeste Slađi. Ona se oko farbanja jaja stvarno potrudi, uživa u tome. Pobrine se za svu dekoraciju, ne samo za jaja. Stavi i i zekice, ma sve.

Đani
foto: TIKTOK / SCREENSHOT / djani

Pevač je istakao da je poreklom sa Kosova i da mu je veoma stalo do negovanja običaja i tradicije.

- Ja sam sa Kosova i negujem tradiciju koju su moji preneli na mene. To poštovanje običaja polazi iz kuće, a i ja sam na svoju decu preneo to isto. Zato kažem, ne izmišljamo previše, zna se kakvi su običaji i mi ih uvek ispoštujemo.

Uveliko je poznato da je Đani jedan od najtraženijih pevača ne samo u Srbiji, nego i u regionu, pa će i praznike provesti radno.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/djanimusic

- Nikada ne radim za Veliki petak, ali subotom i nedeljom za Vaskrs uvek radim. Preko dana sam, naravno, kod kuće, ne putujem van Srbije, ali uveče uvek imam neke nastupe.

Bonus video:

01:04

Đani o susretu sa Đokovićem

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.