MILICA TODOROVIĆ VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Izašla je JAVNO SA PRIZNANJEM, a onda pomenula i DRUGE PEVAČICE
Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena do srži

MILICA TODOROVIĆ VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Izašla je JAVNO SA PRIZNANJEM, a onda pomenula i DRUGE PEVAČICE

Ona je sada progovorila na koji način bira pesme, šta je to koči, ali i da li misli da će je pojedine koleginice prestići.

Objavljeno:

Milica Todorović poznata je po sjajnom glasu i izvanrednim pesmama.

Iako je stalno hvaljena zbog svog glasa i glasovnih mogućnosti, Milica se nalazi i na meti kritika svojim obožavalaca zbog toga što retko izbacuje pesme.

Pevačica je poznata po svom vedrom duhu i velikom talentu za imitacije koje rado deli na svojim društvenim mrežama, a nedavno je dobila glavnu ulogu u seriji čije je snimanje trenutno u toku. Ipak ono što zanima sve njene fanove jeste kada Milica izbacuje novu, solo pesmu ili album.

Ona je sada, za Una televiziju, progovorila na koji način bira pesme, šta je to koči, ali i da li misli da će je pojedine koleginice prestići.

1 / 3 Foto: Printscreen/tiktok/milicatodorovicofficial

- Meni je jako drago zbog mojih koleginica. One su vrednije od mene, ja više volim da odmaram nego da radim. To se i vidi pošto ja retko kad u zadnje vreme izbacujem pesme. Zapravo, ja sam perfekcionista, pa onda i kad slušam neke pesme, kad odem kod kompozitora, da odem u studio, uvek se nešto mislim jao pa ovo nije dovoljno dobro, pa da li će ovo da bude dobro. I sve tako, to me koči. I onda kao nerviram se što sam lenja, pa onda kažem sebi nema veze, ajde dobro Milice, biće. Pa se onda opet iznerviram i tako samo sebe jedem - rekla je Milica.

Bonus video:

00:31

Prva gošća Milica Todorović

(Espreso / Una)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.