TANJA SAVIĆ ISPISALA DECU IZ ŠKOLE? Razlog će vam biti VRLO ČUDAN
Tanja Savić, Foto: Printscreen/instagram/tanjasavic

nesvakidašnje

TANJA SAVIĆ ISPISALA DECU IZ ŠKOLE? Razlog će vam biti VRLO ČUDAN

Međutim, nakon što se rastala od supruga Dušana Jovančevića, ali i usled krize posle pandemija korona virusa, pevačica je napravila drastičan potez

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić dok je živela u bračnoj zajednici sa bivšim suprugom Dušanom stanovala je privatno na Bežanijskoj kosi, a sinovi Đorđe i Maksim pohađali su privatnu internacionalnu školu na Senjaku za koju je ona izdvajala paprenu količinu novca na mesečnom nivou.

Međutim, nakon što se rastala od supruga Dušana Jovančevića, ali i usled krize posle pandemija korona virusa, pevačica je napravila drastičan potez.

Tanja je prelomila i kada se preselila u Smederevo, odlučila je da decu upiše u državnu školu.

Tanja Savić peva
Tanja Savić pevafoto: Dragan Gajić Gaja

- Sada kada su deca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu gde i žive.

Tu su sva deca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole,što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom. Deca se ne bune, svejedno im je gde idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta.

Tanja Savić voli da se fotka
Tanja Savić voli da se fotkafoto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako ume i kako može. Dušan je poludeo kada je čuo da deca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo - rekao je svojevremeno izvor za Star.

Bonus video:

09:48

Tanja Savić o nasilju nad ženama, novoj ljubavi i povratku u školu

(Espreso / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.