PINK OBJAVIO DA ĆE POZNATI SRBIN NAKON 24 GODINE DOĆI NA NJIHOVU TELEVIZIJU: Više nije ZABRANJEN
Pink, Foto: Printscreen/pink

VRLO ZANIMLJIVO

PINK OBJAVIO DA ĆE POZNATI SRBIN NAKON 24 GODINE DOĆI NA NJIHOVU TELEVIZIJU: Više nije ZABRANJEN

Mnogi su ostali iznenađeni kada su saznali ovu informaciju obzirom da je muzičar navodno više od dve decenije bio zabranjen na ovoj televiziji

Objavljeno:

Pink televizija najavila je novu prazničnu emisiju "Premijere", i tom prilikom iznenadila sve gledaoce.

U prvom delu emisije u studio najgledanije emisije o poznatima dolaze popularna pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, kome je ovo prvo gostovanje na televiziji Pink posle 24 godine, kao i Nermin Handžić, prošlogodišnji pobednik takmičenja „Zvezde Granda“, kome su upravo Viki i Taške bili mentori.

Mnogi su ostali iznenađeni kada su saznali ovu informaciju obzirom da je muzičar navodno više od dve decenije bio zabranjen na ovoj televiziji.

1 / 3 Foto: Kurir

Viki i Taške će u ovoj prazničnoj emisiji ispričati detalje svoje neverovatne ljubavne priče, zbog čega su za njih dvoje bitna četiri datuma koje svake godine proslavljaju, kako je izgledala proslava jednog od tih važnih datuma ove godine u Istanbulu i šta ih je osvojilo jedno kod drugog.

Zajedno sa Nerminom, ispričaće kako je izlegao period dok se takmičio u „Zvezdama Granda“, ali i nakon toga, s obzirom na to da je u domu Tašković – Miljković uvek rado viđen gost.

Vole se
Vole sefoto: Damir Dervišagić

Nermin je otkrio i da mu je njihov sin Andrej jedan od najbližih prijatelja, kao i da mu je Vikino i Tašketovo mentorstvo mnogo značilo u razvoju karijere.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.