DAJANA PAUNOVIĆ OVAKO PROVODI PRAZNIKE: Otvorila nam je dušu o SVOM SINU, ispričala ŠTA JOJ SE DEŠAVA U KUĆI
Dajana Paunović, Foto: Espreso / privatna arhiva

EKSKLUZIVNO

DAJANA PAUNOVIĆ OVAKO PROVODI PRAZNIKE: Otvorila nam je dušu o SVOM SINU, ispričala ŠTA JOJ SE DEŠAVA U KUĆI

Oduvek je cela porodica taj dan zajedno, naravno Dušan je kao i prethodnih 10 godina glavni junak i svi se trudimo da njemu udovoljimo

Objavljeno:

U vazduhu se već oseća praznična atmosfera, a među ljudima vladaju mir i ljubav.

Ekipa našeg portala vam želi da i ovaj Vaskrs provedete zdravi i srećni sa svojim najbližima, te vam u nastavku poklanjamo praznični intervju sa našom poznatom voditeljkom Dajanom Paunović.

Sin Dajane Paunović
Sin Dajane Paunovićfoto: Espreso / privatna arhiva

Kako se u tvom domu proslavlja Vaskrs?

"Oduvek je cela porodica taj dan zajedno, naravno Dušan je kao i prethodnih 10 godina glavni junak i svi se trudimo da njemu udovoljimo i napravimo bajku i od praznika. Sa porodicom obavezno ali i sa prijaljteljima, koje ne stižemo da viđamo koliko želimo od posla, obeležimo Vaskrs u najlepšoj atmosferi i okruženju."

Šta se uvek nađe na tvojoj prazničnoj trpezi?

"Nisam osoba koja mnogo jede ali ako mogu da biram uvek sam za meso ili ribu, kada su praznici moja mama je zadužena za trpezu, tako da tada ništa ne manjka, naprotiv, ima svega što volimo, a naravno sve ga najviše što voli Dušan, ne volim da kuvam, jedino što volim jeste da sebi skuvam kafu po svojoj meri i ukusu jer je obožavam kao i "Koka-Kolu" koja nije zdrava ali to je moj jedini porok. Spremanje hrane kao i kuće me umara, što ne znači da ne znam to da radim."

Dajana Paunović za praznike
Dajana Paunović za praznikefoto: Espreso / privatna arhiva

Da li će ti neko ove godine nedostajati za vreme praznika?

"Ne, moj život je zaokružen onog trenutka kada sam dobila sina. Porodica je na okupu, zdrava, prijatelji takođe. Sve je kako treba da bude, neka potraje i neka se ništa ne menja."

Kako si kao mala proslavljala praznik i šta ti je ostalo u sećanju?

"Ostalo mi je u sećanju da nas je bilo malo više, tu su nekada sa nama bili i baka i deka koji su preminuli. Mene oni asociraju na detinjstvo i na praznike. Danas su tu neki novi klinci. Moj sin, sinovi mog brata… Tako da porodica je velika, zdrava, deca su neposlušna što mi je znak da su zadovoljni, malo razmaženi i srećni, a to mi je najvažnije."

Dajana Paunović sa sinom
Dajana Paunović sa sinomfoto: Espreso / privatna arhiva

Koji su tvoji planovi za ostatak godine?

"Rad i samo rad. Pored lokalnih samouprava koje obilazimo, Srbiju, fokus je kao i prethodnih godina na Kosovu i Metohiji, pripremamo Zlatni orden “Sv. majke Anastasije” centralni događaj Fondacije za majke koje su rodile troje i više dece u Hramu. Nakon toga planiram jedan zasluženi odmor pa po povratku da se nastavi sa započetim aktivnostima, i dogovore nove… Sve u svrhu osmeha i sreće naših najmlađih."

Bonus video:

00:04

Dajana Paunović bez trunke šminke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.