ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Ajfonka u vezi sa poznatim POLITIČAREM: Odlepio je, ženu stalno laže da je zauzet oko kampanje... (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Političar joj platio i nove silikone!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Ajfonka u vezi sa poznatim POLITIČAREM: Odlepio je, ženu stalno laže da je zauzet oko kampanje... (FOTO)

Tijana se viđa s tim političarem otkad je pobegla iz te vile "Parova". Znali su se i ranije, ali nije bilo ništa ozbiljno - počinje priču Tijanina drugarica
Objavljeno:

Starleta je rešila da sa samo 24 godine drugi put operiše poprsje. Odlučila je da stavi mnogo veće implantate od onih koje je imala dosad, pa joj je hirurg ugradio čak 550 kubika, što znači da su joj grudi sada jaka šestica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Oko 3.000 evra, koliko je koštala operacija u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, iskeširao je poznati političar s kojim se Ajfonka tajno viđa poslednjih meseci.

foto: Damir Dervišagić

- Jao, je l' možete da ne pominjete političara? Ne želim da se o tome piše. Napravićete problem, njega ne pominjite. Uostalom, zar je bitno ko je platio grudi? Najbitnije je da imam nove, veće, lepše i da sam prezadovoljna kako izgledaju moje bebice - rekla je Tijana za Informer.

Ipak, njena drugarica je otkrila više detalja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.